Horoskop Horoskopski znakovi

Dobro se čuvajte muškaraca rođenih u ova 3 horoskopska znaka, mogu vas uništiti

par-buket

Ovih se muškaraca pripazite, naročito ako želite brak sa nekim od njih. Ne samo da nisu muškarci za ceo život, već bi vas mogli i uništiti: razoriti vam samopouzdanje neprestanim kritikama, tražiti da ih u svemu slepo pratite, dokazujući neprestano ko je „glavni“

Naravno, to ne mora uvek biti slučaj, ali, drage dame, crveni alarm se pali kada su ovi muški predstavnici znakova Zodijaka u pitanju, i ne gasite taj alarm, nikada.

Rak

Rakovi se mogu svrstati u dve grupe – oni koji vole svoj dom, ali su dosadni, traže dlaku u jajetu i kritični su, i oni koji su pasivni, lenji i nezainteresovani. Obično se venčavaju zbog beneficija, nasledstva ili položaja, odnosno iz bilo kog razloga zbog kojeg će lako doći do određenih materjalnih dobara ili dobrog statusa.

Iako Rak voli svoju ženu i decu, nikada ničim neće biti zadovoljan i uvek će pronaći nešto što će izazvati kritiku ili prebacivanje. Ili kajanje. Međutim, po pravilu su verni – naravno, samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Škorpija

Jedini način za stvaranje bračne harmonije sa ovim znakom je da ga slepo sledite u svim nastojanjima. Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole da pokažu ko je muškarac u kući.

Međutim, oni obožavaju svoju ženu i decu i uspešni su na poslu, što im omogućava da odlično obezbeđuju svoju porodicu. Duboko osećanja Škorpiona prema članovima porodice su zaista plemenita, iako nikada neće naučiti da ih izrazi. Ako možete ispuniti sve njegove ogromne želje, u krevetu i van njega, mogli biste imati uspešan brak.

Strelac

Ova vrsta muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu, mnogo više od drugih znakova, jer će obavezno primetiti njene greške, nesavršenosti i mane. Njegovo interesovanje za svet je ogromno – želi da pomogne i učestvuje u svemu, što mu ponekad otežava da ostane posvećen braku i kući.

Nije teško živeti sa ovim čovekom, ali zbog nedostatka osećanja, velikog nestrpljenja za bilo šta ograničeno ili strogo definisano pravilima, njegova žena će biti primorana da proširi svoje horizonte kako bi bila ravnopravna s njim.

Ova 4 horoskopska znaka su šampioni u davanju obećanja koja nikada neće ispuniti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link