Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 horoskopska znaka su šampioni u davanju obećanja koja nikada neće ispuniti

devojka-telefon

Mora da ste se bar jednom u životu uznemirili jer vam neko obećava da će vas sutra nazvati, a vi se nadate i nadate dok se taj neko uopšte ne javlja.
Neki ljudi u osnovi loše održavaju kontakt. Još gori su kada treba da ispune obećanje. Možda je kriv njihov horoskopski znak.

Blizanci

Za ljude koji ne puštaju mobilne telefone iz ruku i ne mogu da žive bez društvenih mreža, Blizanci su loši po pitanju održavanja kontakta, čak i onih važnih, emotivnih. Nemaju oni loše namere; stvar je u tome što jednostavno vole da žive u trenutku. Ako u određenom trenutku niste sa njima, oni ne vide potrebu da mnogo komuniciraju, bez obzira na to da li ste u vezi i koliko.

Strelac

Strelac će obećati da će sutra razgovarati s vama, ali to se verovatno neće dogoditi. Vole da provode vreme sa prijateljima, ali vole i kad stvari dođu spontano. Ako im kažete: „Moramo o nečemu da razgovaramo, javi se“, budite sigurni da se to neće desiti. Održavanje kontakta za njih izgleda kao gubljenje vremena, a pritom žele i da izbegnu moguću neprijatnost koja iz neke emotivne ili prijateljske, ali ozbiljne konverzacije može proizići.

Jarac

Uz sve obaveze tokom dana, Jarac smatra da jednostavno nema smisla gubiti vreme na slanje poruka i ćaskanje. Ne očekuju to od drugih, pa im se sviđa kad se to od njih ne očekuje. Nije važno koliko vas voli, Jarac vas tokom dana neće počastiti ni emotikonom srca u poruci. Jednostavno, neće se setiti a i beznačajno mu je.

Vodolija

Vodolije žele da odgovore na sve SMS-ove, Viber ili mesindžer poruke koje dobiju od vas, i imaju najbolju nameru, ali jednostavno na njih zaborave čim ih pročitaju. Zbog toga im je u početku žao i obećavaju da će se promeniti, ali brzo zaboravljaju i na to obećanje. Pomirite se sa tim ili ih ignorišite, nema vam druge.

Ovih 5 horoskopskih znakova su kraljice drame celog Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link