Horoskop Horoskopski znakovi

Lavovi imaju najbolje šanse da postanu miljarderi

Od svih horoskopskih znakova jedan ima posebno dobre izglede da se obogati. Ako je verovati istraživanju poznate američke marketinške agencije AdView, Lavovi imaju najbolje izgleda da postanu milijarderi.

Istraživanje su bazirali na horoskopskim znakovima milijardera iz celog sveta sa Forbsove liste. Čak 28 osoba sa liste je rođeno u znaku Lava; na drugom mestu najbrojnijih našle su se osobe rođene u znaku Bika, a na trećem Vage. Poslednje mesto zauzeli su Ovnovi, prenosi portal Noizz.

Gledajući karakteristike Lava nije ni čudo što ih ima najviše među milijarderima. Njihovo samopouzdanje i hrabrost čini ih spretnim preduzetnicima, kao i želja za istraživanjem novih stvari i talenata – liderska pozicija je jednostavno idealna za njih. Tako su često direktori, ali i osnivači kompanija, poput Sergi Brina suosnivača Gugla.

Gde je velik novac, tu je i stres, a kako su otporni na ovakve okolnosti oni uspevaju da ostanu na vrhu kada jednom tamo pristignu.

Njihova životna energija velik im je motivator i pogon na putu uspeha, oni su ambiciozni, kreativni i puni optimizma – a to je često recept za novac. Sjajni su i u poljima glume, muzike i generalno umetnosti u kojima dominira individualnost. Takođe i u menadžerskim poslovima. Uvek je posvećen i posao završava apsolutno najbolje što može.

Jarac, Lav i Bik su najveći materijalisti Zodijaka i obožavaju novac

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
296 Shares
296 Shares
Share via
Copy link