Godišnji horoskop Horoskop

Horoksopski znak Strelac: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Strelca u 2016. godinu očekuje puno preokreta, kako u karijeri tako i u ljubavi. Septembar je posebno zanimljiv mesec kada možete očekivati drastičan napredak na poslu, ali i ljubav o kakvoj se priča u filmovima. U svakom slučaju, biće ovo godina koje će se Strelčevi sa nostalgijom prisećati.

Uopšteno

I da ste želeli da se u ovoj godini posvetite više sebi i svojim željama, ne biste mogli. Zvezde vam u ovoj godini daju slobodan prolaz za gotovo sve što poželite. Početkom godine, osam pokretačkih zvezda je na istočnoj hemisferi vašeg grafikona. Ovo je hemisfera okrenuta isključivo vama i vašim potrebama. Saturn, zvezda mudrosti je u vašem znaku ove godine, i neće biti ničeg trivijalnog u vašim interesima u 2016. godini.

Merkur, Venera i Mars brzo će se kretati kroz kuće ljubavi, što može značiti da ćete partneru posvećivati dosta pažnje, ali ne brinite, zaslužiće je. Ipak, najviše će se isticati nestašna zvezda Merkur, koja će vladati kućom ljubavi. Ovo je definitivna ona godina o kojoj ste dugo sanjali.

smeh-horoskop
Izvor: Pixabay ©

Ljubav

Merkur kreće u retrogradno kretanje odmah na početku ove godine, pa će početak možda biti ispunjen ljubavnom konfuzijom. Vladaćete partnerom, aferama i ludim ljubavnim životom, a vaši izabranici često neće znati šta ih je snašlo. Mars je ljubavni ratnik, i on će vladati vašom 12. kućom ove godine, i dodavati malo drame i misterioznosti u vaš ljubavni život, koji će biti sve samo ne dosadan.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link