Horoskop

Poznati ruski astrolog tvrdi da će druga polovina aprila biti teška za ova 4 znaka

pavel globa astrolog
Foto: Printscreen

Astrolog Pavel Globa prognozira da će ovaj mesec nekim horoskopskim znacima pomrsiti konce u životu, te je vreme da izvuku pouku iz svojih grešaka.

Ruski astrolog, čije su prognoze izuzetno precizne, tvrdi da će drugi deo aprila biti izazovan za sledeća 4 horoskopska znaka, dok će se dva suočavati sa posebno teškim periodom.

Ovan

Ovaj znak je poznat po agresivnom ponašanju, te vrlo impulsivno rešavaju nesuglasice i probleme sa drugima. Neretko zbog takvih postupaka upadaju u još veće nevolje. Međutim, u aprilu će doći na naplatu, prema rečima Globe, sve posledice bahatog ponašanja iz prošlosti.

Savetuje da ne produbljujete situacije, već da se suočite sa posledicama koje vam dolaze i da izvučete iz njih pouke za buduća postupanja.

Vaga

Ruski astrolog ističe da pripadnici ovog znaka nisu posvećivali u proteklom periodu dovoljno pažnje bliskim ljudima, kao i da su obezvređivali njihova osećanja, što je umnogome pogoršalo prijateljske i porodične odnose, pa će se tokom aprila osećati vrlo usamljeno.

Potrebno je da Vage što pre porade da popravljanju odnosa, jer su vrlo blizu tačke posle koje nema povratka, ma koliko vas neko voleo.

Strelac

Pavel naglašava da bi Strelčeve tokom ovog meseca mogli da snađu veliki gubici. Prognozira da postoji velika verovatnoća da raskinu sa osobom koju puno vole. Sa druge strane, veruje da će, ukoliko obrate pažnju na svoje ponašanje i pokušaju da ga sagledaju iz vizure drugih, moći da spreče takav nemili razvoj događaja kada je ljubav u pitanju.

Takođe, objašnjava da zaborave na aroganciju i sebičnost, koju znaju neretko da pokazuju, jer bi te osobine mogle skupo da ih koštaju.

Jarac

Moguće je da ćete imati sukobe na poslu i to svojom krivicom, pre svega zbog lenjosti i nerada, te se pripremite na vrlo izazovan ostatak aprila.

Prema mišljenju Globe, postoji mogućnost da ćete čak i dobiti otkaz ili se suočiti sa velikim finansijskim gubicima.

Izvor: Stil

Kojim horoskopskim znakovima će u maju novac dolaziti sa svih strana?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link