Godišnji horoskop Horoskop

Horoksopski znak Strelac: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Posvećeni odnosi i duge veze slobodnima neće biti prioritet ove godine. Ipak morate biti oprezni, jer znate da su i najjači poput vas u ljubavi ponekad ranjivi. Ovo znači dalje od onih koji su već zauzeti i u vezi sa nekim drugim, jer možete izaći povređeni iz ovakvog odnosa.

Početkom godine možete se zaljubiti, i ova naizgled naivna avanturica ima prostora da raste. Ipak, svoje emocije više ćete izražavati fizički nego verbalno. Vaš ljubavni život biće posebno buran za vreme pomračenja Sunca, 8. marta i za vreme pomračenja Meseca, 23. marta. Ove 2 nedelje iskoristite na najbolji način jer je ovo definitivno najbolji period za vas.

walk-ljubav-horoskop
© Pixabay.com

Moguće je da ćete u septembru upoznati osobu koja će vas jako zainteresovati. Čak ni oni u vezama neće lako ostati imuni na čari ove osobe, a vi za nju nećete biti samo privlačni, već neodoljivi. Između vas vladaće neka posebna hemija, a tajne signale koje šaljete jedno drugome, samo ćete vi razumeti. Može se reći da vas u septembru čeka fatalna ljubav.

Posao

Vaš vladar, Jupiter je u 10. kući početkom godine. Bez obzira na to da li ste do sada radili na svojoj karijeri ili ne, u ovoj oblasti biće vruće od samog početka 2016. godine. Jupieru se pridružuju i Saturn i Neptun, a vi ćete zablistati u poslednjoj nedelji marta. Tada ćete ići punom brzinom ka svojim ciljevima.

U jednom periodu ćete možda biti i zbunjeni. Dobijaćete pomešane signale, od Saturna koji vam govori da radite naporno i date sve od sebe, i Neptuna koji vam šapuće na uvo da možete malo i da predahnete. Kada se Jupiter umeša u ovu raspravu, Neptun i Saturn više neće imati šanse, i njegova snaga odvešće vas na pravi put.

Želećete promenu po svaku cenu. Ako ste tokom 2015. stalno bili na oprezu i niste dobijali zeleno svetlo od nadređenih ili od partnera, ovo je godina za vas. Tokom 2016. godine očekujte potpuni preokret u karijeri, napredak i unapređenje. Ovo će svakako biti godina koju ćete dugo pamtiti i koja predstavlja prekretnicu u vašoj karijeri.

Pročitajte i koje su najgore kombinacije Strelca sa drugim znakovima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link