Lifestyle Vesti

“Samba” za svačiji džep: Adidas proizvodi jeftinije verzije trendi patika, koštaće 60-ak evra

adidas jeftinije verzije patika samba
Foto: lifestyleasia.com

Poznato je da su cene patika poznatih svetskih marki odavno otišle u nebo, pa zato mnogi koriste prilike da kupuju na rasprodajama, kako bi ostali u trendu u okviru svog budžeta. Zato će mnoge obradovati vest da Adidas planira da lansira pristupačnije verzije svojih patika sa tri pruge, poput belih i crnih Samba modela od brušene kože.

Kompanija to čini kako bi proširila trend, izjavio je izvršni direktor Bjorn Gulden na godišnjoj skupštini deoničara kompanije u Nemačkoj.

– Važno je razumeti da ne može svako da priuštiti kupovinu cipela za 120 ili 150 evra, ali svi žele da učestvuju u istim trendovima – rekao je Gulden investitorima na prezentaciji u Furtu, u blizini adidasovog sedišta u Hercogenaurahu, prenosi City Magazine.

Adidas će nuditi verzije slične Sambama i drugim cipelama po ceni od 60 do 80 USD (oko 55 – 74 evra), što su pristupačnije opcije u odnosu na glavne linije cipela, koje koštaju između 100 i 150 evra.

Kako prenosi Reuters, izvršni direktor adidasa dodao je da će se jeftiniji modeli prodavati preko niskobudžetnih trgovaca kao što su Deichmann i Intersport.

Izvor: City Magazine

Najnoviji modni krik: Adidas i Guči izbacili duboke patike sa štiklom za tričavih 1.400 € (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link