Lifestyle Moda

Tradiciju dugu 127 godina prekida Hari Stajls koji je u haljini pozirao za naslovnu stranu magazina Vogue

Borba za ravnopravnost polova odnosi pobede i za muškarce. Naslovna strana Vogue magazina je 127 godina rezervisana za žene, ali decembarski broj donosi pravog pravcatog muškarca.

Pevač Hari Stajls uživao je u fotografisanju u ženskoj odeći.

Popularni engleski pevač Hari Stajls ušao je u istoriju kao prvi muškarac koji se našao na naslovnoj strani Vogue-a, modnog magazina koji postoji već 127 godina.

On je, međutim, to uradio obučen u žensku odevnu kombinaciju brenda Gucci. Stajls je, naime, pozirao u haljini sa čipkom, preko koje je nosio veoma široki crni sako. Popularni pevač je fotografisan za naslovnicu Vogue-a u trenutku dok je duvao balon.

Na ostalim fotografijama iz magazina, Stajls nosi kiltove, ženski kaput, ali i tutu suknju. On je u intervjuu za decembarsko izdanje Vogue-a priznao da je uživao dok se slikao u ženskoj odeći i da ga nije strah da prkosi rodnim stereotipima kada je u pitanju oblačenje, piše City magazine.

magazin-vogue-muskarac-1
Foto: citymagazine

„Kada biram odeću koju ću da nosim, volim da eksperimentišem, igram se različitim stilovima i, pre svega, dobro zabavim“, rekao je Stajls i dodao: „Postoji odeća za žene i odeća za muškarce. Ako odlučite da ne postoji barijera između njih, otvorićete sebi potpuno novi modni svet u kome je sve moguće“.

Jedina bela žirafa na svetu je čipovana kako bi je zaštitili od krivolovaca koji su mu već ubili porodicu

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link