Magazin

Ćerka „ludog Srbina“ je advokat, govori 5 jezika i muškarci otkidaju na nju

Čitava planeta čula je za legendarnog Grega Popovića i bez lažne skromnosti za njega se kaže da je jedan od najboljih trenera u istoriji NBA. Američki mediji ga iz miloše često zovu „ludi Srbin“, a on sam je ponosan na svoje poreklo i vrlo često ga ističe.

Trener San Antonio Sparsa uvek bi na stranicima novina završavao zbog profesionalnih uspeha i anegdota sa terena, a retko kada se prislao o njegovom provatnom životu.

No, Popović je svakako vodio miran i stabilan porodičan život; više od četiri decenije bio je u braku sa jednom ženom – Erin, koja je preminula prošle godine posle duge i teške bolesti, piše portal Blic žena.

Greg i Erin imaju dvoje dece – sina Mikija i ćerku Džil, no ni jedno ni drugo se ne bavi javnim poslovima.

S druge strane Džil je ipak na neki način izložena očima javnosti, s obzirom da je veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Mallorca, Spain

A post shared by 💰 M I $ $ P O P O V I C H 🏀 (@bigger.than.basketball) on

Ovu mladu damu na Instagramu prati više od 70.000 ljudi, a ona često deli fotografije sa luksuznih putovanja, a očito je da joj je i moda velika strast.

Na većini fotki koje Džil deli zapravo vidimo njene šik odevne kombinacije koje nosi tokom posete brojnim turističkim destinacijama.

Inače, atraktivna crnka se predstavlja kao advokat, investitor i finansijski savetnik. a ističe i da govori pet jezika. Uz sve ovo, ona se iz hobija bavi i sportskim novinarstvom.

View this post on Instagram

🎁🎈🎉 It’s my birthday 🎉🎈🎁

A post shared by 💰 M I $ $ P O P O V I C H 🏀 (@bigger.than.basketball) on

Konačno smo videli ćerku Monike Beluči i oduševljeni smo

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

210 Shares
210 Shares
Share via
Copy link