Novi Sad

U Novom Sadu 27. juna prvi korona rejv festival

Uprkos činjenici da se poslednih dana u Srbiji beleži rast broja zaraženih virusom korona, organizatori muzičkih događaja ne razmišljaju o otkazivanju dešavanja.

Prva velika rejv žurka desiće se 27. juna na Novosadskom Sajmu. Nakon poslednje, martovske žurke, Green Love festival, jedan od vodećih festivala u regionu, okupiće strastvene zaljubljenike u elektronsku muziku.

Za manje od tri nedelje, Metodi Hristov, Lea Dobričić i Miloš Vujović ponovo će podići Novi Sad na noge i to na junskoj žurci, najavljenoj medju prvima u Evropi.

Metodi Hristov, za kog slobodno možemo da kažemo da se “odomaćio” na Green Love festivalu, dolazi u Novi Sad kako bi obradovao fanove.

Kada se pojavio u elektronskim vodama, za vrlo kratko vreme, ovaj umetnik uspeo je da osvoji srca publike na bugarskom tržištu.

Njegov jedinstveni stil je nešto mnogo više od tradicionalnog tehna ili hausa. Kako kaže, obožava da eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, što uvek ispadne odlična kombinacija.

Njegov autorski rad prate i podržavaju svetska imena di džej univerzuma kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi.

Uz njega, nastupiće omiljena, posebna, mlada Lea Dobričić.

Talenat, veština i šarm joj ne manjkaju i nema sumnje da će napraviti odličnu atmosferu na Novosadskom Sajmu.

Metodiu i Lei, pridružiće se i Miloš Vujović koji se već 15 godina čvrsto drži na domaćoj elektronskoj sceni. Kao što je poznato, njegove mikseve karakteriše “rolling” techno zvuk.

Član je Tauten lejbla, a ima izdanja na Stick Recordings, Reload, Reload Black, Sabotage Records, In Deep’n’Dance i mnogi drugi.

Cena ulaznica je 1190 dinara i možete ih pronaći u svim Gigstix prodajnim mestima. Broj ulaznica je ograničen, a sve ulaznice kupljene za aprilsku žurku, kao i Green Card možete iskoristiti za ovaj događaj, poručuju organizatori.

 

 

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

55 Shares
Share via
Copy link