Film Magazin

Suprug naše prelepe glumice kojeg je godinama „skrivala“ od pogleda javnosti (FOTO)

marija
Printscreen

Poznata glumica Marija Petronijević umesto glumačkoj karijeri i životu u gradu posvetila se životu u prirodi gde sa svojim suprugom podiže porodicu i održava seosko imanje.

Ona je godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a reč je navodno o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par…“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milinko Isaković (@milinko.i)

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

„Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac“, rekao je on tada za Alo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milinko Isaković (@milinko.i)

„Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju“, rekao Milinko.

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio.

Izvor: Nova.rs

Prirodna lepotica i velika glumačka nada pozorišnu dasku zamenila seoskom tarabom

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
32 Shares
Share via
Copy link