Balkan Vesti

Oklopno vozilo i policijske patrole ispred Dodikovog porodičnog imanja

despot-zgrada-vlade
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Policijsko oklopno vozilo „despot“ parkirano je na ulazu u porodično imanje Milorada Dodika u Bakincima kod Laktaša, uverila se ekipa portala Srpskainfo na licu mesta.

Ispred imanja i na putu koji vodi do poseda Dodikovih patroliraju policajci MUP Republike Srpske, a fotografisanje na celom ovom području je zabranjeno.

– Ne možemo vam zabraniti da se krećete javnim putem, ali fotografisanje nije dozvoljeno, jer bi se time mogla ugroziti bezbednost – rekao je novinarima Srpskainfo policijski službenik koji nadgleda situaciju na ulazu na imanje.

Policajci legitimišu sve koji se vozilima kreću ka posedu Dodikovih, uz uputstvo da se ne zadržavaju i ne fotografišu.

Pojačane mere bezbednosti preduzete su još jutros, kada su se pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS i dva oklopna vozila “despot” pojavila pred zgradom Vlade Republike Srpske u Banjaluci.

Povodom informacija da je ugrožena bezbednost srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i njegove porodice, jutros su razgovarali predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Tegeltija je izjavio da su u pretnje Dodiku “uključene i neke inostrane bezbednosne agencije”.

Razvojni put Mila Dodika – od ušminkanog evropejca do ratoborne grdosije

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

90 Shares
Share via
Copy link