Svet

Turčin na kog Srpkinje otkidaju umešan u INCEST skandal, žena ga ostavila zbog snimaka sa rođakom (FOTO)

Murat-Basoglu
Foto: Instagram

Turski glumac Murat Bašoglu je 2017. godine optužen za incest sa svojom rođakom, a skandal je zgrozio javnost i njihove supružnike.

Naime, Murata su paparaci snimili na brodu na turskoj obali u prisnom odnosu sa ženom koja nije bila njegova supruga, Hande Bermek.

Ubrzo su lokalni mediji objavili da je u pitanju glumčeva rođaka Burca Basoglu Kabadaji, koja je takođe bila udata, piše Wanted.

Priznala je da je provela nekoliko noći sa ujakom, nakon čega su njen suprug i Muratova supruga podneli zahtev za razvod. Pored toga, tužilaštvo je pokrenulo istragu optužujući glumca i njegovu bratanicu za nedolično ponašanje.

Komentarisano je da se na fotografijama vidi da se ne radi o prisilnoj vezi, a pominje se i problem što ne postoji zakon koji je predviđen za takav prekršaj, odnosno incest, pa stoga nije predviđena nikakva kazna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murat Başoğlu (@muratbasoglu)

Ali bilo je reči i o mogućnosti da se to definiše kao „zločin protiv moralnog ustrojstva društva“, zbog čega može da završi u zatvoru na pet godina. Međutim, do suđenja nije došlo.

Posle skandala, Murat dugo nije viđen u javnosti, a otkriveno je da je glumac, koji živi u Bodrumu, imao i operaciju srca. U januaru ove godine konačno je za Snobmagazin progovorio o aferi sa svojom rođakom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murat Başoğlu (@muratbasoglu)

– Reći ću vam ovo, ako vide da vam neko čini nepravdu, ako nema zločina i neko pokušava da vas okalja, ljudi to vide i nije teško videti. Naravno, svuda ima onih koji u to veruju zbog neznanja. Ali nikada nisam video da neko reaguje na mene na ulici – rekao je glumac.

Inače, Murat se 2017. razveo posle 14 godina braka u kom je dobio i jednog sina.

Pevač Riki Martin optužen za INCEST, preti mu 50 godina zatvora

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
69 Shares
Share via
Copy link