Magazin

Incestoidna porodica zgrozila svet – otac pravi ćerki bolesnu decu, sestra ne izlazi iz bratovog kreveta

qwqwq
Printscreen

Grozota koja prati ljudsku civilizaciju od samog njenog postanka.

Incest u većini izaziva jezu i gnušanje, a takvih slučajeva u prošlosti je bilo na pretek. Zanimljivo je i da je deca rođena iz odnosa bliskih rođaka nisu bili retka pojava u istoriji. Takođe je poznato da je incest najviše bio zastupljen u vladadajućoj eliti, kao i u bogatim i imućnijim porodicama.

Međutim, incestuozne pojave ne beleži samo istorija, dok ta praksa postoji i u modernom dobu. Najincestuoznija porodica u Americi najbolji je primer velikih posledica koje nastaju ukrštanjem istih gena.

Oni nisu jedina porodica koja je zgrozila javnost, a ovo su neki od najstrašnijih slučajeva.

Porodica Kolt

Prošlo je deset godina otkako je u bednom kampu u blizini australijske divljine otkrivena jedna veoma čudna porodica. Vlasti su ih nazvali porodicom Kolt – pseudonim koji se koristio da bi njihov identitet bio skriven. Klan je bio rezultat četiri generacije incesta, a istražitelji veruju da je svaki član porodice bio u seksualnim aktivnostima sa najmanje jednim rođakom.

Živeli su u šatorima i kolibama, a većina od dvanaestoro pronađene dece imalo je deformitete lica i teškoće u govoru. Horor u Koltu počeo je kada je glava porodice Tim silovao svoju ćerku Beti kada je imala 12 godina. Veruje se da je on bio otac neke od Betinih trinaestoro dece, dok su njegovi sinovi imali bebe sa svojim sestrama.

Tim, koji se sa suprugom preselio u Australiju sa Novog Zelanda 1970-ih, takođe je dobio još jednu ćerku zajedno sa unukinim potomstvom. Nakon njegove smrti 2009. godine, Beti je predvodila klan od 40 ljudi od kojih su svi navodno učestvovali u incestu. Beti je, zajedno sa ostalim članovima, na kraju zatvorena za razne prekršaje.

Afera sa ocem

Dženifer En Divs je ostavila svog muža kako bi spavala sa sopstvenim ocem – koji se hvalio da je seks bio “apsolutno fantastičan”. Ona sada ima dvoje dece sa svojim ocem, što znači da im je on i tata i deda.

Dženifer nije odrastala sa ocem i upoznali su se tek kada je ona imala 31 godinu, bila je udata i imala je dvoje dece. Započela je aferu sa svojim ocem u Port Piriju u Južnoj Australiji, pre nego što se on razveo od svoje druge žene.

Džon je zatim za “60 Minutes Australia 2008.” rekao: “Emocije preuzimaju, postoje trenuci tokom vašeg života kada emocije vladaju srcem, vladaju glavom. Znao sam da je to nezakonito, naravno da sam znao da je nezakonito, ali znate, pa šta.”

Jedno od njihovo dvoje dece umrlo je od urođene srčane bolesti, dok je drugo sada zdrav tinejdžer. Otac i ćerka su se rastali nakon njihovog šokantnog TV intervjua, i bili su optuženi za incest.

“Bratsko-sestrinska ljubav”

Patrik Sjubing i Suzan Karolevski imaju četvoro dece zajedno – uprkos tome što su brat i sestra. Dve godine su bili odvojeni jer je Patrik bio u hraniteljskoj porodici, a onda su se opet našli i počeli da žive zajedno.

Šest meseci kasnije počeli su da dele spavaću sobu nakon što im je majka umrla i od tada je sve počelo. Sada imaju četvoro dece zajedno. Bezuspešno su se borili da se ukinu zakoni o incestu, kako bi njihov bolestan odnos bio legalan.

Slučaj je predat Sudu za ljudska prava 2012. godine, a Patrik je rekao: “Ne osećamo se krivim za ono što se dogodilo između nas. Postao sam glava porodice i morao sam da zaštitim svoju sestru. Ona je veoma osetljiva, ali pomagali smo jedno drugom u ovom veoma teškom periodu i na kraju je taj odnos postao fizički. Nismo ni znali da radimo nešto loše kada smo počeli da spavamo zajedno. Nismo razmišljali o korišćenju kondoma. Nismo znali da je nelegalno spavati zajedno”.

Suzan je dodala: “Nismo se poznavali u detinjstvu, nije nam isto. Zaljubili smo se kao odrasli i naša ljubav je prava. Ne možemo ništa da uradimo povodom toga.”

Patrik se u međuvremenu podvrgao vazektomiju kako bi pokušao da ohrabri sudove da ga puste da živi sa svojom sestrom.

Imala incest sa sinom i volela Frojda: Život naslednice i princeze iz čuvene loze otkriva misterije orgazma

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link