Magazin

Ludak na ulici opasan je po prolaznike, a ludak na čelu države opasan je po ceo narod

vucic-televizor
Foto: PrintScreen / Nova.rs

Gostujući u emisiji “Bez ustručavanja”, general Božidar Delić, dugogodišnji saradnik Aleksandra Vučića i aktuelni zamenik predsednika u pokretu “Ljubav, vera nada”, pričao je o svom bivšem stranačkom kolegi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i o vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci.

Ta stranka počiva na jednom čoveku, to je kula od karata. On se bori. Nikad ne bih bio u njegovoj ulozi. Zadužio je svoj narod tako da ako bude počeo da vraća taj dug, zna se gde će završiti, na nekoj doživotnoj robiji. A čak i stotinu doživotnih robija je malo za ovo što je on uradio sopstvenom narodu – kaže general Delić.

– Ja čoveka lično znam, tolike godine smo bili zajedno i on je jednostavno bio sklon tome i imao te određene, da kažem, psihičke probleme. Imao je jednostavno urođeni osećaj niže vrednosti. Takvi ljudi su opasni kada dođu u poziciju. Kad imaš ludaka koji šeta ulicom, on je opasan za ljude koje sreće neposredno, ali kada imaš ludaka na čelu države – e onda je to opasno po ceo narod i po opstanak te države – rekao je Delić.

Podsetim, Delić je bivši funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS), bio je i član Srpske napredne stranke (SNS), a prošle godine je sa Nemanjom Šarovićem osnovao pokret “Ljubav, vera i nada”.

Vučićeva nelagoda kada ugleda Žaklinu će biti korisna za predavanja iz psihologije

Čitajte Luftiku na Google vestima

11.5K Shares
11.5K Shares
Share via
Copy link