Lifestyle

Gde otići i šta raditi kada pada kiša?

Ne dozvolite da vas kiša spreči od odlaska u grad, a naredne mesece nemojte provedesti u kancelariji ili stanu. Kako da tmurni, kišni dan pretvorite u vedar, dobrom hranom, provodom i zabavom u Novom Sadu?

Tematski lokali

Možda su baštice zatvorene, ali kafići rade i zimi. Znali ste to, zar ne? Otkrijte tematske lokale u gradu, popijte kafu negde gde nikada niste bili, probajte nešto novo i drugačije.

Movie-caffe-(1)-novisad

Pogledajte najbolje tematske lokale u gradu

Restorani internacionalne kuhinje

Dosadili su vam sendviči, pasulj i pljeskavice? Prošetajte do restorana internacionalne kuhinje u Novom Sadu. Probajte meksičku, indijsku, kinesku ili nemačku hranu, prošetajte Novim Sadom i svetskim kuhinjama.

Pogledajte restorane internacionalne kuhinje u Novom Sadu

Pozorišta

Sezona pozorišta je počela, kupite svoje karte na vreme i povedite svoje najdraže  u druženje.

Kupovina

Za sve kupoholičare, tu su tržni centar Big i Merkator gde možete otići u kupovinu, ručati, popiti kafu i prošetati. Nove kolekcije su stigle, a u neki prodavnicima pronaćićete i letnja sniženja. Dovoljno razloga da se pokrenete.

farmerice-kupovina-novisad

Pogledajte koliko novca je potrebno za jesenju kupovinu

Društvene igre

Vreme je da skinete prašinu sa kutija za čoveče ne ljuti se, šaha i domina. Okupite društvo, odaberite omiljeni lokal u gradu, ponesite društvene igre, i nećete ni primetiti da napolju pada kiša.

Pogledajte društvene igre za odrasle

Otputujte

Baš tako, spakujte samo najneophodnije stvari, i rezervišite svoj vikend u banjama u Mađarskoj, otputujte u Veneciju ili Beč.

venecija-putovanja-jesen

Ako vam ništa od predloga trenutno ne odgovara, možete da se bacite na društvene igre za dvoje ili troje. Rummikub je veoma zanimljiva igra, kao i monopol, igra memorije ili jamb. Možete se, pak, vratiti u detinjstvo i probati da odigrate partiju „čoveče ne ljuti se!“ Nećete verovati kako se dobro zabavlja uz to.

Više o prelepim mestima u Vojvodini

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link