Magazin

Cvijanova porodica krije gde je Vladimir sahranjen i ne oglašava se ni čituljom u novinama

Misterije i nelogičnosti vezane za pogibiju Vladimira Cvijana ne prestaju da iskrsavaju. Na poslednju nepoznanicu naišli su novinari portala Nova kada su pokušali da saznaju gde je sahranjen advokat i nekadašnji savetnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića – tri poslednja predsednika Srbije.

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je zvanično saopštenje da je Vladimir Cvijan preminuo 5. januara 2018. godine i to usled utapanja, pošto je njegovo telo pronađeno u Dunavu u Beogradu.

Tragom te informacije mediji su se obratili službi JKP “Pogrebne usluge” u čijoj nadležnosti se nalazi 10 beogradskih počivališta, ali im je rečeno da se za takvu informaciju moraju obratiti porodici.

Zbog čega je ova informacija tajna, šta bi se hipotetički dogodilo ukoliko neko ko se interesuje za grobno mesto nije u dobrim odnosima sa porodicom ili prosto ne može da do njih dođe iz bilo kog razloga, pitanja su koja smo dodali na listu nelogičnosti o Cvijanovom slučaju.

I možda ovo “tajenje” grobnog mesta ne bi bilo toliko čudno i misteriozno, da ovaj slučaj sam po sebi nije jedna velika misterija u kojoj živimo već nešto više od tri godine.

Od kako smo nedavno saznali da je Cvijan preminuo i da se o tome ćutalo tri godine, nadležni zapravo nisu odgovorili ni na jedno konkretno pitanje kako je moguće da niko nije našao za shodno da za sve ovo vreme obavesti javnost da je preminuo ugledni beogradski advokat, nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, posebno imajući u vidu da se o smrtima uslovno rečeno manje bitnih ličnosti naširoko govori u medijima.

Posebno je neobično što se o tome nije ogalsila ni porodica, makar čituljom u novinama.

Zapravo sve što znamo u Cvijnovoj smrti jeste da je završio u Dunavu kod Beograda tog januara 2018. ali kako se našao u reci usred hladnog januara, ostala je misterija do danas. Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju navelo da, budući da na Cvijanovom telu nisu pronađeni tragovi mehaničke povrede, slučaj je zatvoren iste godine.

Kako je vest o smrti advokata i visokog člana SNS-a putovala čak 3 godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

34 Shares
Share via
Copy link