Lifestyle Moda

Poznate žene ponovo furaju najgoru frizuru u istoriji, ali vi, molimo vas, nemojte

Retko koja žena će doći kod frizera sa željom da se ošiša na „fudbalerku“ – jednu od najgorih frizura u istoriji koju ponovo iznenada nose velike zvezde.

Visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet. Deluje kao da još samo Džo Egzotik i lik iz Simpsona nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama.

Reč je o frizuri koja je posebno bila popularna osamdesetih godina prošlog veka, a kod nas se najviše povezuje s nemačkim fudbalerima koji su je rado nosili, pa odatle dolazi i njeno ime, piše Diva.

Za ovu je frizuru karakteristično da je kratka sa prednje strane i duža sa zadnje, a jedna frizerka je u razgovoru za Insider rekla kako ovaj trend verovatno nikad neće nestati i da, na iznenađenje mnogih, ima sve više pobornika. Dok su je pre uglavnom nosili muškarci, izgleda da nam se krajem 2020. vratila, ali ovog puta nose je žene, barem ako je suditi po zvezdama poput Rijane i Kare Delevinj.

Ipak, fudbalerku je prva nosila Majli Sajrus još na proleće ove godine, a pre nekoliko nedelja pojavila se s još kraćom verzijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kada je Rijana na društvenim mrežama objavila tizer za Savage x Fenty reviju, fanovima u prvih nekoliko sekundi nije promaknulo upravo to da pevačica nosi ultra-kratku fudbalerku. To nije prvi put da je odabrala ovu čudnu frizuru jer ju je nosila još davne 2013. godine.

 

View this post on Instagram

 

Who ready?!!? #SAVAGEXFENTYSHOW VOL. ✌🏿10.02.20 #SAVAGENOTSORRY @savagexfenty @amazonprimevideo @amazonfashion

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Još jedna žena koja se odlučila na fudbalerku je Kara Delevinj koja je posvetlila kosu i ošišala je u ultra-kratki mullet za potrebe snimanja. Mnogi su pretpostavili da je reč o perici, ali bez obzira na to, manekenka je zasigurno tim odabirom nagovestila jedan od trendova koji će isprobati samo najodvažniji.

 

View this post on Instagram

 

TOMORROW!! Get ready… ⚡️⚡️ #SAVAGEXFENTYSHOW VOL. 2 on @amazonprimevideo #SavageNotSorry @badgalriri

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Ko je zapravo bio inspiracija za slavnu “košnica” frizuru neprežaljene Ejmi Vajhaus

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

47 Shares
Share via
Copy link