Lifestyle

Kod frizerke Duške šišanje i feniranje se plaća knjigama (FOTO)

Ljubav prema knjigama je nešto posebno. Jedna frizerka je odlučila da tu ljubav spoji sa poslom koji radi i na taj način usreći svoje mušterije, ali i sebe.

Duška Bulatović, vlasnica jednog frizerskog salona u Podgorici došla je na ideju da sve frizure naplaćuje knjigom.

Nova, stara, poklonjena… Nema uslova.

Bilo je dovoljno da donesete knjigu, pa i onu koju imate kući i da iz salona izađete sa novom frizurom. Na ovaj način je, kaže, htela da obraduje dame, ali i da ih podstakne da što više čitaju i upoznaju sve čari dobrog štiva, piše FOS.

„Često pravim akcije gde se plaća po nekim popustima.  S obzirom na to da dosta čitam odlučila sam se na ovu akciju. Početak meseca je pa sam odlučila da dame šišanje i feniranje plaćaju knjigom. Nisam se nadala da će biti ovoliko posla. Mislila sam da će doći oko desetak žena jer opet je šišanje u pitanju, nisu sigurne kome se puštaju u ruke. Možda to gledaju i ’ajde džabe je, ko zna kako će da odrade to’“, priča Duška.

duska-frizerka-1

No, ipak su bile poverljive. To pokazuje i broj žena koje su zakazale termin, pa je u jednom trenutku više od njih 50 čekalo na novu frizuru.

„U nedelju sam objavila a onda se toliko žena javilo. Nisam mogla više da primam mušterija jer radim sve sama, a zakazala sam čak 51 termin“, kaže nam Duška kroz osmeh.

Naglašava da uslov nije bio kupiti i doneti novu knjigu već koju god imate i želite. Ono što je sigurno, jeste, da su dame i te kako znale šta odabrati od štiva.

„Neko je donosio jednu knjigu, neko dve, neko šest… Pitale su me čak neke žene i koju knjigu. Naravno da nisam htela da određujem. Donosile su što su imale. Oduševljena sam. Neke ću sačuvati za sebe, neke pokloniti, dati KIC-u za biblioteku na otvorenom“, kaže Duška za FOS i dodaje:

„Najviše mi se svidelo što su one to fino prihvatile. Mislim da je ovo jedna od objava koja je najveći odjek imala. Svi su to podelili, svi su oduševljeni.“

Pored brojnih akcija koje organizuje za trudnice, zatim za učiteljice itd, ovo je definitivno jedna od onih koja je oduševila mnoge.

Zato, možemo zaljučiti da je protekla sedmica mnogima bila lepa, nekome uz novu frizuru a nekome ipak uz odličnu knjigu.

Pekarka iz Novih Banovaca koja sakuplja novac đacima za užinu je naš heroj dana

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
182 Shares
182 Shares
Share via
Copy link