Magazin

Filip Čukanović letuje za pola miliona i leti privatnim avionom sa ćerkom DJ Žexa

čukanovic
Printscreen Collage

Voditelj Filip Čukanović nalazi se na letovanju u Francuskoj, a sudeći prema pisanju medija on se opušta i uživa nakon što je pre nekoliko meseci dao otkaz na TV Prva. Iako još uvek nije poznato gde će nastaviti svoju karijeru, to ga nije omelo da ovog leta živi u luksuzu i putuje privatnim avionom.

On trenutno letuje u Kanu sa svojom prijateljicom Sandrom Mitrović, inače ćerkom vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića. Možda se upravo tu krije sledeća stanica u njegovoj karijeri.

Njih dvoje se druže dugi niz godina, a kako se čini na put su otišli privatnim avionom. Izabrali su hotel koji im je baš po meri, a ono što je šokantno jeste koliko je voditelj novca odvojio za provod. Noć u ovom hotelu po osobi košta najmanje 370 dolara, odnosno nešto više od 42.000 dinara, kako se može videti na brojnim sajtovima za buking.

Sudeći po storijima, ova luksuzna francuska destinacija nije jedina gde boravi, već ide i na izlete, vozi se brodom, posećuje luksuzne restorane, pa je računica samim tim mnogo veća.

Na jednoj od njegovih objava na Instagramu vidi se da je posetio japanski restoran, a na meniju se cene kreću, prebačene u našu valutu, od 9.000 pa sve do čak 17.000 dinara. U drugom restoranu, koji je posetio kada je bio na izletu, cene su nešto manje, pa tu račun može da iznosi između 6.000 i 11.000 dinara.

Čukanović je išao i u poznati klub na plaži, a tu mu se, nema sumnje, novčanik malo „odmorio“ pošto se cene kreću od 2.000 pa do 6.500 dinara.

Kada se sve oduzme i sabere, voditelja bi ovo letovanje moglo da košta i više od pola miliona dinara.

Izvor: Telegraf

Kung-fu Palma „patosirao“ voditelja Filipa Čukanovića u jutarnjem programu

60 Shares
Share via
Copy link