Magazin

Kung-fu Palma „patosirao“ voditelja Filipa Čukanovića u jutarnjem programu

Dragan Marković Palma gostujući u jutarnjem programu na TV „Prva“, domaćina i voditelja Filipa Čukanovića bukvalno je bacio na pod. Palma je u razgovoru za Nova.rs pojasnio da je u prvom trenutku u pitanju bio nesporazum, te da je voditelj prvo pomislio da ga je on nazvao „kepecom“.

“Ja sam Filipu poručio majicu “Kekec” iz prodavnice za decu. On me je pitao zašto ga vređam da je kepec, a ja ga nisam tako nazvao već sam mu rekao da je prodavnica “Kekec”. To sam uradio jer sam mu dao komliment da dobro izgleda i ima odličnu liniju, a on je mislio da sam ironičan i da se sprdam. Insistirao je da mu pokažem neku moju borilačku veštinu i prihvatio sam, samo iz razloga da narod ne pomisli da objavljujem lažne snimke. Nije bio pravi udarac iz kik-boksa zbog razlike u kilaži, nego jedan zahvat gde se on nakon sekunde našao na podu. Međutim, držao sam ga da ne padne i ne udari se”, rekao je Palma za Nova.rs.

Podsetimo, jutros je u jutarnjem programu na TV Prva, voditelj “isprovocirao” Palmu da mu pokaže svoje borilačke veštine.

Palma je potom odmah ustao sa stolice i na licu mesta voditelju pokazao jedan od zahvata koje praktikuje.

“Ja mogu da vam pokažem, da vidite, za dve sekunde ste na podu, a ne udaram vas”, rekao je on. Voditelj se potom našao na podu.

 

View this post on Instagram

 

RIP NOVINAREEE @filipcukanovic

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Od Palme i Covid zazire: Ta korona kod mene trajala 40 minuta

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link