Novi Sad Top 10

Endokrinolog Novi Sad: 8 najboljih ordinacija i klinika za endokrinološki pregled i lečenje

endokrinolog

Endokrinolog Novi Sad je jedan od najtraženijih pojmova po FB grupama koje se tiču zdravlja i lečenja. Većina ljudi će se prvo dobro raspitati, potražiti dostupne informacije na internetu pre zakazivanja prvog pregleda kod novog lekara endokrinologa.

To je potpuno razumljivo i u tome nema ništa loše.

Znamo koliko su važne preporuke i zato smo rešili da vam skratimo vreme i uštedimo energiju. Raspitali smo se umesto vas, napravili istraživanje na Google-u, društvenim mrežama i FB grupama, te došli do jedinstvene liste 8 najboljih endokrinologa u Novom Sadu.

Vodili smo računa o stručnosti, dostupnosti, ljubaznosti, ali i ceni pregleda.

Evo veličanstvenih 8 endokrinologa u Novom Sadu.

Dušan Tomić – Poliklinika Cardios

Dr Tomić je jedan od najtraženijih endokrinologa u Novom Sadu. Zahvaljujući dobroj organizaciji poliklinike Cardios, do zakazanog pregleda kod ovog doktora nije teško doći, a ni ne čeka se dugo.

Dr Tomić je medicinski fakultet završio u Novom Sadu 2001. godine. Od 2003. godine zaposlen na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma, Kliničkog centra u Novom Sadu.

Magistrirao na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2007. godine. Specijalizaciju iz interne medicine završio 2009. godine, a subspecijalizaciju iz endokrinologije 2013. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Stručno osoblje poliklinike CARDIOS u Novom Sadu se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem svih endokrinih metaboličkih poremećaja i bolesti (lečenjem oboljenja štitaste žlezde, dijagnostikovanjem i lečenjem dijabetesa i dr.).

Uz stručnost dr Tomića i  opremljenost poliklinike Cardios kvalitetnim aparatima, omogućeno je pouzdano i blagovremeno otkrivanje oboljenja u ranoj fazi, ali i lečenje već razvijenih endokrinoloških problema.

Zakažite pregled na broj: 021 27 000 31, putem mejla: [email protected], ili ih posetite u Mikole Kočiša 4. Više informacija na sajtu Cardios Novi Sad.

Dragana Tomić Naglić – Poliklinika Marić

Doktorka Tomić Naglić ima dvadesetogodišnje iskustvo u endokrinologiji. Od 2000. godine radi na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog centra Vojvodine. Zaposlena je kao docent na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Objavila je više od 10 stručnih tekstova u međunarodnim naučnim časopisima.

Privatno, naći ćete je kao endokrinologa u poliklinici Marić, na adresi Dušana Vasiljeva 4. Pregled možete zakazati na broj +381 (0)21 452 271.

Iskustva njenih pacijenata su brojna i izuzetno pozitivna. Reč je o velikom stručnjaku, otvorenom za razgovor i sugestije pacijenata. Vrlo je ljubazna i komunikativna.

Bojan Vuković

Dr Bojan Vuković je pobrao mnoge pozitivne utiske svojih pacijenata. Specijalizaciju iz interne medicine i subspecijalizaciju iz endokrinologije je završio na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Član je Evropskog udruženja endokrinologa, autor je i koautor relevantnih naučnih publikacija.

Ima zaista veliko iskustvo u lečenju endokrinoloških problema, a ponajviše onih koji pate od dijabetesa.

Od 15.6.2020. otvoreno je besplatno savetovaište za sve obolele od dijabetesa u Novom Sadu za telefonske i email konsultacije sa dr Bojanom Vukovićem. Broj za zakazivanje je 060/0687-460.

Ljiljana Todorović Đilas – Poliklinika Consilium

Prof. dr Ljiljana Todorović Đilas je pravi div u svetu endokrinologije. Nalazi se na trećem mestu naše liste samo zbog nešto skupljeg pregleda u odnosu na prosečne cene.

O stručnosti i prebogatom iskustvu bi nam trebalo mnogo više mesta, nego što su ova dva do tri pasusa.

Dr Todorović Đilas je direktorka poliklinke Consilium i redovni profesor Medicinskog fakulteta u penziji. Jedan je od vodećih endokrinologa na domaćim prostorima. U medicini je preko 50 godina.

Na Klinici za endokrinologiju KC Vojvodine radila je 35 godina. Autor je i koator većeg broja stručnih i naučnih radova, knjiga i monografija.

Bavi se kompletnom endokrinologijom, dijabetologijom, poremećajima metabolizma lipida uz dominantni praktični prioritet oboljenjima štitaste žlezde. Pregled možete zakazati pozivom na broj poliklinike Consilium  +381 21 426 488.

Dragana Ilić –  Klinika Perinatal

Doktorka Dragana Ilić je možda poznatija ženama i trudnicama, s obzirom na to da već godinama radi u ginekološkoj klinici Perinatal.

Dr Ilić je radila u DZ Novi Sad, zatim u privatnom DZ Dr Cvjetković i sada je u Perinatalu, na adresi Ilije Ognjanovića 10.

Vrlo često je upravo ona odgovor na upit o preporuci za novosadskog endokrinologa. Iskustva pacijenata su pozitivna – Dr Ilić je ljubazna, blaga i otvorena za razgovor i analizu.

U klinici Perinatal, omogućene su sledeće usluge iz oblasti endokrinologije:

  • Pregled interniste-endokrinologa, dijagnostiku i lečenje
  • Pregled dijabetologa
  • Osteoporoze
  • Kompletne laboratorijske analize
  • Štitna žlezda-pregled; color doppler ultrazvučni pregled štitne žlezde sa osvrtom na paraštitne žlezde, laboratorijske analize: hormoni (TSH, fT3/T3, fT4/T4), antitela (anti TPO, anti TG), tireoglobulin, kalcitonin; kontrole i praćenje pacijenata nakon operacije štitne žlezde
  • Regulacija telesne težine

MC Poliklinika SIMED

Na ovoj klinici rade dve doktorke endokrinološkinje – Prof. dr Branka Kovačev Zavišić i Doc. dr sci. med. Ivana Bajkin.

Obe su pobrale simpatije i dobre kritike svojih pacijenata.

U ovoj klinici, osim redovnih endokrinoloških pregleda kontrola i lečenja, omogućena je i punkcija čvora u štitastoj žlezdi pod kontrolom ultrazvuka.

Više informacija dobićete pozivom na broj poliklinke – +381 (0)63/681-15.

Slavica Dautović – Poliklinika HealthMedic

Ako tražite endokrinologa za decu, onda je Dr Slavica Dautović pravi izbor.

Ona je pedijatar-endokrinolog. Specijalizirala je pedijatriju, a subspecijalizaciju iz oblasti endokrinologije je završila 2006. godine na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma, KC Vojvodine.

Dr Dautović je mimo profesionalnog usavršavanja radila mnogo i na vanmedicinskom usavršavanju. Ona je prepoznala važnost asertivne komunikacije u svom radu, pa je tako pohađala i završila kurs i treninge iz te oblasti.

Pored toga, važno je istaći da je ona i stručni saradnik MENSE u Srbiji. Divna je sa decom, veliki je stručnjak.

Pregled kod dr Slavice Dautović možete zakazati u poliklinici HealthMedic.

Dragan Katanić

Još jedan dečiji endokrinolog. Jedan od najboljih u Srbiji.

Dr Dragan Katanić je omiljeni pedijatar u Novom Sadu. Kažu da on u ordinaciji ne nosi beli mantil jer ne želi da ga se mali pacijenti plaše.

Načelnik je Odeljenja za endokrinologiju i bolesti metabolizma u Dečjoj bolnici, uvaženi profesor na Medicinskom fakultetu i ekspert svetskog formata u oblasti biometeorologije, nauke koja proučava uticaj vremenskih prilika na psihofizičko stanje ljudi.

Privatno, pregled kod njega možete zakazati u Pedijatrijskoj ordinaciji dr Olivera Savić, na broj 381 21 500 300.

Dr Katanić se nalazi na poslednjem, osmom mestu, naše liste tek da bismo vas podsetili na to da mesta na ovoj listi nisu ocena nečijeg rada. To je, kada su ovakvi stručnjaci u pitanju, veoma nezahvalan posao.

Istakli smo osam endokrinologa u Novom Sadu za koje smo sigurni da uživaju poverenje velikog broja sugrađana. Pišite nam vaša iskustva sa njima, ukoliko ih je bilo ili dopunite ovaj spisak onima koje nismo spomenuli, a trebalo je.

Najbolje pedijatrijske ordinacije u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

75 Shares
Share via
Copy link