Magazin Poznati

Ema ima samo 23 i već može da kupi pola Beograda, njena soba za cipele veća je od vašeg stana

ema cepter
Foto: printscreen/Instagram

Ema Cepter je naslednica jedne od najbogatijih porodica u Srbiji i ne prestaje da se hvali luksuzom na društvenim mrežama.

Popularna bogata naslednica tako je ponovo uspela da napravi haos na mrežama.

Lepa 23-godišnjakinja ne prestaje da deli fotografije sa luksuznih destinacija i u skupim toaletama zbog kojih mnogi komentarišu da je “život, definitivno, nekome majka, a drugome maćeha”.

Naslednica Zepter imperije zaista živi život punim plućima, što se naročito vidi po njenom Instagram profilu, te je tako jedan dan u Parizu, potom u Monte Karlu, a onda “skokne” do Beograda, pa do Londona…

Svaka lokacija luksuznija je od prethodne, nevezano da li se fotografiše u hotelskim sobama ili sopstvenim stanovima. A dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno da je čak i najmanja prostorija sa njenih slika veća od stana prosečnog Srbina.

Interesantno je da Emin život nije bio oduvek med i mleko.

Nažalost, ova prelepa mlada žena ostavljena je na rođenju, no veoma brzo je zapala za oko najbogatijem bračnom paru u Srbiji – Filipu i Madleni Cepter, koji su je odveli u topli dom i dali joj svu ljubav koju je mogla da zamisli.

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

U godinama koje slede, njihova mezimica Ema pokupila je najbolje od svojih roditelja. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri ćerku su vodili svuda sa sobom, te je od malih nogu upoznala svetske metropole.

– Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika, ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona – rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Izvor: Wanted

Ćerka Filipa Ceptera: Novac ne kupuje sreću, ali bih radije plakala na jahti

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link