Magazin

Ko je usvojena ćerka Filipa Ceptera? Ima 22 god, putuje samo privatnim avionom, a društvo joj pravi momak

ema-cepter
Foto: Instagram/kingzepter

Srpski preduzetnik Filip Cepter i njegova supruga Madlena 2000. godine usvojili su ćerku Emu sa kojom žive u luksuznoj vili na Dedinju.

Poznato je da Ema Cepter ima 22 godine, živi u Londonu i studira psihologiju.

Ema na putovanja ide isključivo privatnim avionom, a destinacije koje posećuju su uglavnom na Azurnoj obali. Najčešće je u Monte Karlu, jednom od najbogatijih mesta u Evropi.

Cepterova ćerka često voli da kači fotografije sa momkom sa kojim ujedno obilazi ceo svet i koji je prati u stopu.

Foto: Instagram/kingzepter
Foto: Instagram/kingzepter

– Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona – rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji “TV lica kao sav normalan svet” i dodala:

– U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Jedan je od najbogatijih Srba, zbog biznisa je menjao ime, a danas ga znaju kao “kralja šerpi i lonaca”

Izvor: Kurir.rs/Blic

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link