Balkan Magazin

Legendarni Džoni Štulić objavio album sa 42 pesme, fanovi Azre u ekstazi (VIDEO)

džoni štulić
Printscreen

Džoni Štulić je istinska legenda i jedan od najznačajnijih kantautora, koji je na jugoslovenskoj rokenrol sceni ostavio neizbrisiv trag.

Raspadom Azre, jednog od najpopularnijih bendova svih vremena na ovim prostorima, koji se poklopio sa raspadom Jugoslavije i Džonijevim odlaskom u Holandiju, brojni fanovi su ostali istinski tužni i željni nove muzike ovog muzičkog maga.

Sve njih će obradovati činjenica da je popularni Džoni, koji sada ima 69 godina, upravo objavio novi album.

Nosi naziv “Kavern”, traje preko dva sata i sadrži čak 42 pesme, a možete ga poslušati na njegovom YouTube kanalu.

 

“Tuđe nećemo, svoje nemamo”, “Vladika”, “Adios”, “Primi se sad svoje priče”, “Sve što sija nije zlato”, “Fijaker stari”, “Nemir moj”, “Bog ubio dušmane…”, samo su neke od pesama objavljenih na albumu, piše Index.

Štulićevi obožavaoci su appsolutno oduševljeni objavljenim albumom i nisu štedeli reči hvale na ovo remek-delo starog majstora.

“Volim te”, Ovo se čekalo”, “Kralju, hvala ti na ovom”, “Da samo znaš koliko si nam ulepšao živote”, “Bravo majstore, samo nastavi”, neki su od komentara ispod snimka postavljenog na YouTube-u.

Kavern se sastoji od uglavnom do sada neobjavljenih autorskih pesama Branimira Štulića.

Podsetimo, Štulić je prethodni album objavio 31. decembra prošle godine, pod nazivom “Splet” na kojem se nalazi 28 pesama.

Na njemu su se takođe nalazile nove autorske pesme, ali i neki od proverenih hitova, poput “Poziv na ples”, “Sunčana strana” i “Globus”, što su fanovi Azre ispratili sa velikim ushićenjem.

Ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.

Izvor: Index

„Croatia records“ lažirala autorska prava punih 28 godina, Džoni Štulić kaže da je „od početka bila pljačka“

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
250 Shares
250 Shares
Share via
Copy link