Magazin Poznati

„Džoni Štulić je kao izbezumljena starleta – kao ništa ga ne zanima, a sve u zarez prati i sipa otrov“

azra
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Nakon što je Džoni Štulić optužio bivšeg kolegu iz benda Juricu Pađena da je bez odobrenja Muzeju novog vala u Zagrebu dao memorabilije povezane s Azrom, novinari portala Idex kontaktirali su Pađena i doznali šta se zaista dogodilo.

– To se u narodu kaže da netko laže, a taj netko nisam ja – rekao je Pađen na početku razgovora za index.hr.

– Prvo je izmislio da sam dao nekakve tenisice u muzej, što nije istina. Ne postoje nikakve tenisice, ni moje ni njegove. Dao sam ručnik i tri pedale koje su 30 godina hrđale u mom podrumu. To je ogromna vrijednost, i materijalna i povijesna.

Kad me Aleksandar Črček (jedan od osnivača muzeja) zvao za te stvari, ponajprije od Aerodroma, ja sam mu odmah donio svoje memorabilije. On me zatim pitao imam li što od Johnnyja. Rekao sam da imam, ali da to ne mogu dati prije nego što se čujem s njim – objašnjava Pađen.

Sa Štulićem se zato, kaže, čuo pre otprilike dve sedmice.

– Nazvao sam ga, doslovno možemo naći taj poziv na zapisu preko HT-a ako treba. Rekao mi je – možeš im to dati, ali ja s tim nemam ništa. Kako biste vi to protumačili nego kao dopuštenje? – kaže Pađen i priznaje da nije očekivao ovakav rasplet.

– Meni je bilo drago da to mogu dati u muzej, pa bolje to nego da trune kod mene u podrumu. A i recite mi, čime sam ja tu profitirao? Što ja imam od toga? Dao sam muzeju te stvari jer im treba pomoći, jer je taj muzej super stvar – kaže.

„Ponaša se kao izbezumljena starleta“

– Štulić izmišlja, čovjek se ponaša kao izbezumljena starleta. Nedostaje li mu medijske pažnje ili što? Cijelo vrijeme trubi da ga ništa ne zanima, a sve što se ovdje događa prati u zarez i onda sipa otrov. U kontradikciji je sam sa sobom – govori muzičar.

– Sve skupa je nepotrebno, zbog tri usrane pedale koje hrđaju kod mene u podrumu 30 godina. Koje sam spremio jer je to njegovo… Ne postoji rješenje iz kojeg taj čovjek ne napravi problem. Te stvari su kod mene već 30 godina, tu je već nastupila i zastara, ako ćemo tako gledati, dakle mogao sam to odmah dati, ali nisam. Nisam htio bez da najprije pitam njega – naglašava Pađen, koji je i na samom otvaranju muzeja rekao da je pitao Štulića za dopuštenje da pokloni stvari muzeju.

„Povodom otvaranja Muzeja novog vala primoran sam objasniti da izloženi ručnik i tenisice nisu moje, već Pađenove, pošto idu uz njegove zebraste špilhoznice u kojima je svirao na Zadovoljštini; moje su tri pedale koje su mi kod njega ostale, i za koje nije imao odobrenje da ih daje, kao što kaže, jer po običaju izvrće i laže“, napisao je za portal Ravno do dna.

„A što se bunta tiče, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba je zadnja osoba da se u taj pojam ugrađuje, koliko je, uostalom, nakaradna i sama pomisao da Muzej (po sebi smetlište povijesti i odlagalište otpada) – otvoren i odobren uz pomoć ustanovljenih krvopijskih strukovnih i inih udruženja – na otporu počiva“, dodao je.

„A za moj dijelak u tome, izjavljujem da je to zloćudna zloupotreba moga lika i stiha iz najnižih pobuda, i da mi se, kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s nježnika“, zaključio je.

Izvor: Index.hr

Legendarni Džoni Štulić objavio album sa 42 pesme, fanovi Azre u ekstazi (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link