Beograd Film

Džoni Dep završio snimanje u Beogradu, zaljubio se u plavokosu Srpkinju?

Kako pišu domaći mediji, američki glumac Džoni Dep napustio je Srbiju, gde je snimao scene za njegov novi film “Minamata”. On će naredne dve nedelje provesti u Crnog Gori. Pored toga što su mediji pisali o tome da se Dep sjajno provodi u srpskoj prestonici, sada se spekuliše i da se zaljubio.

Naime, kako saznaje “Blic”, Džoni Dep se, tokom boravka u Beogradu, zagledao u prelepu plavokosu Beograđanku zaposlenu u restoranu na poslednjem spratu hotela u kojem je smešten već mesec i po.

Izvor “Blica” iz hotela otkriva da glumac otvoreno pokazuje simpatije prema toj devojci. Restoran se nalazi kod penthausa koji Dep koristi, a ima dva dela. Kada Džoni Dep jede ili pije piće u VIP delu, tu je pristup dozvoljen samo najužem krugu saradnika i posluge, kao i njegovim gostima, uz stalni nadzor obezbeđenja.

“Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom”, kaže izvor “Blica” iz hotela.

U razgovoru sa hostesom, Džoni Dep je saznao da ona odlično govori italijanski jezik i odmah je našao razlog za komunikaciju za njom.

“Depa navodno već dugo zanima italijanski, tako je rekao našoj koleginici. Odmah je pitao da ga uči italijanski, a ona se smeškala. Brzo joj je tražio i broj telefona”, otkriva radnik hotela.

Holivudski glumac u pauzama snimanja u Beogradu komunicira sa hostesom putem SMS poruka, a javi joj i kada se bliži kraj radnog dana.

“Pre neki dan joj je poslao poruku: ‘Završio sam snimanje, dolazim u hotel’. To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka, osim komunikacije sa Depom, nema i ne želi dublji kontakt, iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom”, kaže izvor Blica i dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.

Džoni Dep koji na srpskom psuje s papagajem je najsmešniji snimak dana

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link