dzoni-dep
Film

Džoni Dep povredio vrat na snimanju u Crnoj Gori, lečila ga tetka poznate glumice

Džoni Dep se nalazi u Crnoj Gori, gde je na snimanju povredio vrat i ljudi iz produkcije pozvali su fizijatra, doktorku Renatu Bergam Grandis, načelnicu bolnice u Risnu, koja je inače rođena tetka glumice Marije Bergam.

Doktorka Renata je Depu imobilisala vrat i posavetovala ga, a onda se na Fejsbuku pohvalila da ima svetski poznatog pacijenta, piše B92.

„Moj pacijent, nešto ga ukočili na snimanju filma ‘Minamata'“, napisala je Depova doktorka.

Njena bratanica Marija Bergam je otkrila da je doktorki zabranjeno da javno govori o slavnom glumcu.

„Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim“, potvrdila je glumica Marija Bergam.

Džoni Dep završio snimanje u Beogradu, zaljubio se u plavokosu Srpkinju?

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan deo je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

„Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom“, kaže jedna Tivćanka koja je prisustvovala toj sceni.

Džoni je smešten u luksuznom primorskom rizortu gde ga čuvaju danonoćno. Kao i u Beogradu, uz glumca je u Tivat iz Amerike doputovao čitav tim ljudi, od posluge, asistenata, menadžera.

„Dep ima svoj jelovnik, ali povremeno na predlog filmadžija i glavnih hotelskih menadžera poželi da proba i neki od lokalnih specijaliteta. Za njegove potrebe dovezen je specijalni brod, pa može i morem da stigne do filmskog seta“, otkriva izvor “Blica”.

Holivudska zvezda Džoni Dep privodi kraju snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu, odakle će se vratiti nakratko u Beograd pre nego što ode svojoj kući.

Džoni Dep koji na srpskom psuje s papagajem je najsmešniji snimak dana

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku