Lifestyle Zabava

Džej Lo oprostila Aleksu prevaru sa zanosnom zvezdom rijalitija i sad su srećniji nego ikad

Džej Lo i Aleks Rodrigez nisu raskinuli veridbu nakon njegove afere sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Magazin People, pozivajući se na prijatelje slavnog para, piše da su Dženifer i Aleks “spremni da učine sve što je potrebno da bi ostali zajedno”.

Usred glasina tokom vikenda da su se njih dvoje rastali nakon četiri godine veze, bivši njujorški Jenki odleteo je u Dominikansku Republiku kako bi proveo kvalitetno vreme sa svojom verenicom, Dženifer Lopez, prenosi Wanted.

Dženifer Lopez i Aleks Rodriguez, po rečima bliskih izvora, odlučili su da vezi daju još jednu šansu. Prema pisanjima stranih medija, par nastoji da razreši probleme iz prošlosti i vrati se na staro nakon što su iskreno razgovarali i zajedno proveli vikend u Dominikanskoj Republici.

Dženifer i Aleks su fotografisani kako se ljube i strastveno grle. U snimcima koje je objavio Daily Mail, Dženifer se odmara ispred svoje sobe u belom ogrtaču i dočekuje svog verenika. Takođe se vide kako zajedno sede za stolom na terasi i gledaju u laptop. Aleks se par puta i našalio i krenuo da poljubi Dženifer sa zaštitnom maskom na licu, a onda ju je skinuo i počeo da je obasipa poljupcima.

Ove fotografije nastale su nakon što je izvor za ET rekao da je par „još uvek veren“, dodajući, „kao i svi parovi, imaju nekih poteškoća“. Izvor je dodao da se njihova deca nadaju da mogu nešto da reše.

Glasine tvrde da se par suočava s problemima koje nisu povezane s trećom stranom, iako raniji navodi kažu da je Rodriguez prevario Dženifer Lopez sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj.

madison-lekroj
Medison LeKroj

Rodrigez je nakon glasina izjavio da “nije slobodan”, a zatim je sledećeg dana označio Dženifer Lopez u svojim Instagram story-ima, napisavši: “Nova nedelja. Novi dan. Na gore. Na više.”

Što se tiče Džej Lo, ona je na TikTok podelila seriju snimaka ekrana sa nedavnim naslovima iz novina, uključujući i jednu vest koja je tvrdila da su ona i Rodrigez otkazali veridbu.

Uzimajući ove stvari u obzir, izgleda da prekida veze nije ni bilo, već je par samo želeo da skrene pažnju javnosti na sebe.

Bred Pit odbio 250 miliona dolara, napušta glumu i okreće se pčelarstvu

Share via
Copy link