Svet Vesti

Dženifer Aflek ex Lopez: Otišli smo u Vegas i sa još 4 para stali u red za venčanje (FOTO)

j lo vencanica

Venčanje glumca Bena Afleka i pevačice Dženifer Lopez odigralo se ovog vikenda u Las Vegasu u najvećoj tajnosti. Venčanje slavnog para u Las Vegasu usledilo je tri meseca nakon što su obnovili veridbe.

Kako prenose strani mediji, dozvolu za brak su dobili u okrugu Klark, u državi Nevada. Licenca je izvađena 16. jula i glasi na njihova legalna imena, Bendžamin Gaza Aflek i Dženifer Lin Lopez.

Vest je kao bomba odjeknula svetom, a oduševljenje što su posle 17 godina od raskida veridbe ponovo jedno drugom sve ne prestaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine)

Na Instagram stranici sajta Who What Wear objavljen je snimak u kojem jasno piše da su se njih dvoje venčali na tajnoj večernjoj ceremoniji u Las Vegasu, a svet je po imao priliku da vidi venčanicu Dženifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

Sudeći po fotografijama koje su se pojavile na Internetu čini se da je Lopezova ipak imala dve haljine, te da je zavete Benu Afleku izgovorila u čipkastoj venčanici dugih rukava bez ramena, dok je bajkovitom izgledu doprineo i dugački veo.

– Bilo je baš kao što smo zamišljali. Odleteli smo u Las Vegas i sa još četiri para stali u red da sačekamo dozvolu za venčanje. Iza nas su se dva muškaraca držala za ruke. Ispred nas bio je mladi par koji je doleteo ovde iz Viktorvila, na drugi rođendan svoje ćerke. Svi mi smo želeli isto – da se predstavimo svetu kao partneri i da pred celim svetom izjavimo ljubav kroz taj drevni i univerzalni simbol, brak – poručila je JLo.

Latino zvezda u svom emotivnom obraćanju otkrila je da su jedva stigli na vreme, kapela samo što se nije zatvorila. Ni slavna imena nisu im pomogla da dobiju Elvisovog imitatora – nijedan nije bio na raspolaganju. Uloge svedoka na venčanju preuzela su njihova deca.

– Zaista, sve što je potrebno jeste ljubav. Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo – poručila je JLo.

Svoje emotivno pismo potpisala je novim prezimenom: Mrs. Jennifer Affleck.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NARGIS (@nargis_magazine)

Izvor: Hello

Ćerka Dženifer Lopez više ne želi da bude žensko, traži da je oslovljavaju sa ONI

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

88 Shares
Share via
Copy link