Magazin Poznati

Džej Lo u maju ponovo u Srbiji, poznati biznismen za njen dolazak izdvojio 200.000 €

dženifer lopez
Foto: Profimedia

Latino diva i jedna od najvećih svetskih zvezda, pevačica Dženifer Lopez, ovog proleća ponovo dolazi u Srbiju.

Džej Lo će stići u Beograd krajem maja privatnim avionom, a ovde je čeka angažman na privatnoj zabavi jednog uticajnog, poznatog domaćeg biznismena, koji je u te svrhe izdvojio čak 200.000 evra, saznaje Kurir.

Taj biznismen ne žali para za raskošne proslave, a i ranije je organizovao prestižne žurke kojima su prisustvovale svetske zvezde.

– Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom, priča izvor Kurira.

Podsetimo, Džej Lo je već jednom posetila Srbiju; ona je, naime, u novembru 2012. godine održala veliki koncert u beogradskoj Areni. Pred domaćom pubikom pojavila se u svetlucavom kombinezonu boje kože, a zanimljivo je da je koncert završila ogrnuta srpskom zastavom.

Atraktivna pevačica je tom prilikom u našu prestonicu stigla sa svojim blizancima, a nije napuštala Arenu, ali je zato sa decom razgledala objekat, ponašajući se prirodno i neusiljeno. Dženifer je prethodno tražila da u bekstejdžu budu bele ruže, najbolji beli porcelan, izobilje mineralne vode, da bude sve belo.

Izvor: Blic žena

Dženifer Aflek ex Lopez: Otišli smo u Vegas i sa još 4 para stali u red za venčanje (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link