Film

Bred Pit odbio 250 miliona dolara, napušta glumu i okreće se pčelarstvu

Jedan od naomiljenijih i najpopularnijih holivudskih glumaca podgrejao je glasine da definitivno napušta glumu nakon što je odbio izuzetno unosnu filmsku ulogu koja mu je ponuđena.

Naime, čuveni Bred Pit dobio je ponudu da ponese glavnu ulogu u četvrtom delu planetarno popularnog filmskog hita ,,Matrix” i vrtoglavih 250 miliona za isti, ali on je tu ponudu bez razmišljanja zaobišao.

S obzirom na to da je svaki projekat u kojem je Bred učestvovao doživeo uspeh, sasvim je logično da je glumac zaradio dovoljno za život i da mu ponuđeni honorar nije neophodan, iako se trenutno tuži sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli.

‒ Radim sve manje i manje. Zaista verujem u to da je ovo igra za mlađe muškarce. Nije da nema značajnih uloga za starije muškarce, ali ja osećam da igra ide prirodnim putem. Prirodna selekcija će učiniti svoje ‒ objasnio je nedavno Bred Pit za inostrane medije, dokazavši upravo ozbiljnost svojih namera, prenosi IDJ.

Glumac je svojevremeno izjavio i da mu je film “ Bilo jednom u Holivudu” poslednji, a izgleda da je i ostao pri tom stavu.

Istom prilikom Bred Pit je istakao kako planira da se okrene pčelarstvu i čini se da je bio ozbiljan, iako isprva nije tako zvučalo.

Žene su 80-tih i 90-tih ludele za njim, a sada se totalno izobličio od operacija (FOTO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
20 Shares
Share via
Copy link