Magazin Poznati

Doček Švajcarca i Hrvata sa Evrovizije pokazuje ko je pobednik, a ko šampion (VIDEO)

doček švajcarac hrvat

Na prošlonedeljnom takmičenju za “Pesmu Evrovizije 2024” pobedu je odnela Švajcarska, dok je Hrvatska, iako je bila najveći favorit, završila na drugom mestu.

Baby Lasagna, koji je predstavljao Hrvatsku, dočekan je u Zagrebu uz ogroman broj ljudi, koji su skandirali: “Pobeda, pobeda!”.

Snimci se uveliko dele na mrežama, dok je Baby Lasagna pustio i koju suzu zbog reakcije ljudi.

Nemo je, sa druge strane, uveliko u Švajcarskoj, a doček na aerodromu nije bio spektakularan.

Proslava u rodnom gradu Švajcarskog ovogodišnjeg predstavnika, Bilu, dogodila se još za vikend, a Nema tad nije bilo na partiju, jer je avion sa njihovom delegacijom u Švajcarsku stizao kasnije.

Snimci dočeka oba učesnika “Evrovizije” šire se društvenim mrežama.

“Kako se dočekuje pobednik Evrovizije, a kako pravi šampion”, “Nemo i baš mnogo ljudi haha”, samo su neke od poruka ispod klipova.

@tomy_vg72

♬ original sound – tomy_vg72

Nemo, inače, ne živi u Švajcarskoj, već u Nemačkoj, u Berlinu.

Podsetimo, nastup Nema i pesma “The Code” kupili su fanove širom planete. U jeku slavljenja pobede, došlo je i do pucanja trofeja na dva dela, o čemu se naširoko priča.

Na Instagram profilu Nema iz Švajcarske sinoć je osvanula fotografija sa povratka iz Švedske, gde vidimo polomljen trofej u prvom planu.

Delovi su u kutiji, pa je evidentno da će delegacija Švajcarske na ovaj način preneti evrovizijski pehar i da nisu tražili novi.

Mesecima unazad je za glavnog favorita na gorepomenutoj “Evroviziji” važio upravo Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom “Rim Tim Tagi Dim” i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, a za vikend je, ipak, zauzeo drugo mesto.

Kladionice su, malo pred finale, Švajcarskoj predviđale treće mesto, a ova zemlja je na kraju osvojila prestižni trofej.

Izvor: Blic

Duška Vučinić o svim zakulisnim skandalima u Malmeu: “Moja najteža Evrovizija do sada”

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link