Magazin

Dušan Tadić opisao kako je izudarao vođu bande i postao glavni u Amsterdamu

dušan tadić
Printscreen

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić imao je dramatično iskustvo u noći između 27. i 28. jula kada je ušao u fizički okršaj sa bandom ispred svoje kuće u Amsterdamu.

Tadić je zbog svog otpora postao još veći heroj navijača, a holandske medije zanimalo je kako je došlo do nemilog događaja.

Objasnio je Tadić kako je pokušao najpre da izbegne konflikt, a onda morao da se brani.

– Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio s leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga – rekao je Tadić za holandski “Telegraf”.

Zatim se osvrnuo na ono o čemu je razmišljao kada je sve prošlo.

– Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nosi tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno – završio je Tadić za holandske medije, a preneo je portal Nova.rs.

Nakon što je bio napadnut navijači su se pojavili sa ogromnim transparentom na srpskom jeziku.

„Ma ti si car, ne može tebi niko ništa!“

Dušan Tadić na meti razbojnika, pokušali da mu skinu sat sa ruke, on ošamario napadača

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap