Magazin

Dušan Tadić na meti razbojnika, pokušali da mu skinu sat sa ruke, on ošamario napadača

dusan-tadic
Foto: Instagram/@dusantadic

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić doživeo je blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdamu, otkriva holandski „De Telegraf“.

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa i jednog od najboljih igrača holandske lige ispred njegovog doma, verovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula.

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob.

Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Nekoliko dana pre pokušaja pljačke su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata Tadićeve kuće i pretvarali se da su dostvaljači pice, piše “De Telegraf”. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Proteklog vikenda Tadić je bio deo tima u pobedi nad Fortunom Sitard od 3:2. Srpski reprezentativac je u tom meču upisao asistenciju za treći gol koji je postigao Brajan Brobi.

Lični dres Dušana Tadića iz Ajaksa na aukciji za lečenje malog Gavrila

Izvor: Nova.rs.

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

33 Shares
Share via
Copy link