Uncategorized

Drevna – etno kompleks u Novom Sadu

Restoran Drevna na Kamenjaru, pravo je mini etno selo u Novom Sadu. U sklopu ovog kompleksa nalazi se restoran domaće kuhinje, bungalovi za prenoćište, vila sa apartmanima, mini zoološki vrt, odgajivačnica pasa i veliko dvorište ispunjeno zelenilom.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

U restoranu sa starim nameštajem, možete probati neke od specijaliteta na saču ili roštilj, uz izvrsna vina. Domaći sokovi od zove, višanja ili borovnice, osvežiće vas u svakom trenutku, a probajte i sireve koji stižu iz svih krajeva Srbije. Tu su i domaći kolači i domaće rakije.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

Za prenoćište, na raspolaganju su vam 27 ležaja. Tri bungalova, uređena su u etno stilu, a nameštaj je od punog drveta, ručno rađen. Za one koji vole moderniji stil, pored je i vila Drevna, gde se nalaze veći porodični apartmani, sa kuhinjom i kupatilom.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

Slobodno povedite i ljubimce, bilo da dolazite samo na ručak ili planirate duži boravak. U dvorištu su specijalne kućice i boksevi za vaše pse, pa tako i oni mogu biti sa vama dok ste smešteni u Drevnoj.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

Za mališane, tu je zoološki vrt, sa zečevima, ponijem, patkama, a u dvorištu ćete sigurno sresti i male pse. Mesto je idealno za proslavu dečijih rođendana, jer za razliku od zatvorenih igraonica, omogućava deci igru na otvorenom, u dečijem igralištu, sa toboganima, klackalicama i životinjama. Za njih je kreiran i specijalan dečiji meni. Kako bi dečiji rođendan bio još zanimljiviji, tu su i animatori koji su sa njima sve vreme dok traje proslava.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

Gostima etno kompleksa na raspolaganju je i iznajmljivanje bicikala. Na samom ulazu, pozdraviće vas vitez i odvesti vas u drevni svet nedaleko od centra grada.

drevna_kamenjar_restoran_prenociste

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

395 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
395 Shares
Copy link