Lifestyle Magazin

Dragana se za venčanje sredila za manje od 100 € i dokazala svima da se stil ne može kupiti

dragana-vencanje
Foto: Privatna arhiva

Venčanice uopšte ne moraju da koštaju par stotina ili hiljada evra da bi izgledale glamurozno i elegantno, a to je dokazala i Dragana Đerić Kolarić iz Beograda, koja je čitav stajling za svadbu platila manje od 100 evra.

– Nisam neko ko pravi pompu oko venčanja. Nikada mi nije bilo na umu veliko, skupo venčanje. Uvek sam bila za manja venčanja, pa je tako i moje bilo u najbližem krugu ljudi. Nas petnaest smo obeležili taj dan u jednom restoranu u Sremskim Karlovcima – kaže Dragana za portal Zadovoljna.

dragana-vencanje-2
Foto: Privatna arhiva

U vreme venčanja, ona je bila u sedmom mesecu trudnoće, pa samim tim nisu joj odgovarale sve venčanice, a dok je išla u razgledanje one savršene za taj dan, nijedna joj se nije svidela, jer su sve bile preskupe ili kič.

– Dok sam se šetala Bulevarom, naišla sam na prodavnicu u kojoj je bila haljina koju sam odlučila da kupim. To zapravo nije ni bila venčanica, već bela elegantna haljina, a kako sam već tada bila u sedmom mesecu trudnoće, ovaj malo širi model mi je savršeno odgovarao. Platila sam je 2.500 dinara – priča Dragana kako je izgledala njena kupovina venčanice.

Cipele je već imala kod kuće, one su koštale oko 3.000 dinara i odlično su išle uz haljinu. A, kako nam je i sama rekla, ovaj par cipela je „star, ali drag“ i učinio joj se kao dobar izbor.

Na frizuru i šminku, mlada je potrošila manje od 5.000 dinara.

Kada sve ovo saberemo, dobijamo cifru manju od 100 evra, što je stvarno iznenađujuće za jednu mladu.

– Sve u svemu, sredila sam se za manje od 100 evra, a osećala sam se kao devojka od milion dolara – rekla je za kraj Dragana.

I stvarno, kada pogledamo, Dragana je na svojoj svadbi izgledala kao avion.

***

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link