dragan-bjelogrlic
Magazin

Bjelogrlić: Jugoslavija je bila najveća srpska greška, ali ja sam ponosan na nju

Dragan Bjelogrlić gostovao je u emisiji “Ognjene zemlje” gde je razgovarao o mnogim zanimljivim temama. Između ostalog, bilo je i reči o Jugoslaviji i kako gleda na tu ideju danas.

Mnogi ga smatraju srpskim Robertom Redfordom, važi za jednog od najkvalitetnijih i najboljih glumaca jugoslovenske i srpske kinematografije, prenosi Buka.

Dragan Bjelogrlić je glumac, producent, scenarista i reditelj, ali i osoba koja nema dlake na jeziku i otvoreno priča o politici, uvjerenjima, drugim društvenim temama.

Bjelogrlić je tokom razgovora za emisiju „Ognjena zemlja“ govorio o Jugoslaviji, samoj ideji i šta je ona donela na Balkanu.

“Istorija je pokazala da je to verovatno bila jedna od najvećih grešaka srpskog naroda, ali ja sam ponosan na to. Osećam da su u ovom narodu postojali ljudi koji su videli dalje. Koji su znali da smo svi mi ovde toliko mali da nikad ne možemo odigrati neku bitnu ulogu u svetskim okvirima i da nešto možemo jedino ako napravimo tu Jugoslaviju, jer mi smo svi isti narod…”, rekao je Bjelogrlić.

Bjelogrlić: Mislim da niko ne zna kuda idemo, ja mogu samo da slutim, a te slutnje me plaše

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter