Magazin Svet

Donirao tašti bubreg, a mlada ga ostavila odmah posle operacije i udala se za drugog

Donirao tašti bubreg
Foto: ScnShot Tik-Tok

Priča jednog Meksikanca zaista počinje romantično ali se nažalost, završava krajnje tragično, bar po njega. Razume se, i ovo je jedna od onih sistuacija što nas stavlja pred moralnu dilemu da se zapitamo da li bismo i mi postupili isto? Isto kao devojka koja je Uziela Martineza ostavila odmah pošto je njenoj mami uspešno ugrađen njegov bubreg.

Naime, sve je počelo tako što je pomenuti momak rešio  da sačuva jedan život.

Uziel je ovime hteo, kako svedoči na TikToku i da  pokaže svojoj devojci koliku ljubav oseća prema njoj. Nažalost, posle mesec dana, devojka ga je ne samo ostavila već se i udala za drugog.

„Ne samo da me je ostavila nego se odmah i udala!“, napisao je nesrećni Meksikanac.

„Nemojte biti tako tužni, izgubila je velikog gospodina“, glasio je jedan od brojnih komentara saosećanja, a Meksikancu su mnogi pružili reči podrške i dali ohrabrenje da će sigurno naći bolju ženu.

Martinez je zahvalio na ogromnoj podršci koju je dobio, a priznao je i da je ostao u dobrim odnosima sa bivšom devojkom:

„Sve u svemu dobro sam emotivno, a mislim da je i ona. Nemam ništa protiv nje, u dobrim smo odnosima. Nismo prijatelji, ali se ni ne mrzimo. Sve je super, imam još jedan bubreg, to mi je dovoljno!“, poručio je Uzijel u komentarima.

Pogledajte u nastavku njegovu ispovest na TikToku koja ima milionske preglede:

@uziel.ms

Responder a @danieladaniberta ya no se puede lo siento 😂😂😂 #parati #fyp #viral #trend

♬ sonido original – Uziel Martínez

Izvor: Kurir

Veliboru (32) će majka donirati bubreg, ali srpsko zdravstvo opet komplikuje stvari

Share via
Copy link