Magazin

„Dolazak Lidla najpozitivnija stvar koja se desila Srbiji“

Dolazak Lidla u Srbiju izazvao je pravu histeriju. Još se prepričavaju scene sa otvaranja čuvenog lanca supermarketa, a ministar trgovine Rasim Ljajić smatra da je otvaranje Lidla najpozitivnija stvar koja je mogla da nam se dogodi.

Na pitanje da li će dolazak „Lidla“ dugoročno uticati na snižavanje cena, Ljajić je kazao da smo „tradicionalno majstori da najpozitivniju stvar problematizujemo i dovedemo u pitanje“, piše Tanjug.

„Ovo je najpozitivnija stvar koja je mogla da se dogodi. Priča sa pilićima, gužvama u ‘Lidlu’ sve je pokušaj potpune diskreditacije jednog krajnje pozitivnog projekta. Nema drugog načina za obaranje cena osnovnih proizvoda osim konkurencije“, rekao je ministar.

On je ukazao da se dolaskom „Lidla“ pojačava konkurencija, kao i da će svi morati da se bore za svog kupca kako bi omogućili veći izbor i pristupačnije cene.

„‘Lidl’ ovim aktivnostima samo pokušava da nađe svoje mesto na tržištu, siguran sam da će tih akcija biti tokom cele godine i da će drugi pribegavati sličnim akcijama jer se bore za kupce“, naveo je Ljajić.

Sirotinja uzvraća udarac: Šta će mi pile iz „Lidla“ danas, kad se sutra vraćam na poparu!?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku