Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 8. maj 2016. godine

LAV

Posao: Vaša kraljevska pozicija vam je nešto na šta možete da računate već neko vreme. Ne morate da se otvarate pred svojim pretpostavljenima, koji su na vas računali kao na počasnog člana. Birate odličnu poslovnu priliku i nećete da odustanete od započetog poslovnog plana.

Ljubav: Imali ste dovoljno dobar razlog da se povinujete datoj situaciji na koju niste računali da je plodna i da vam donosi dosta dobre vibracije od osobe na koju mislite ovaj put.

Zdravlje: Srce vam je slabo.

DEVICA

Posao: Ukoliko planirate da sarađujete sa jednom Škorpijom nećete morati da izostajete za svojim konkurentima. Pored sebe imate odličnu priliku da se upustite u poslovnu ponudu od starne poslovnih partnera iz inostranstva.

Ljubav: Ne možete da se oslonite na partnera, koji vam je isuviše mentalno dalek. Bićete u drugom planu i nećete se dvoumiti da se čak i osamite.

Zdravlje: Napeti ste.

dnevni-horoskop-ljubavna-igra-leptira
Pixabay.com

VAGA

Posao: Raznolika paleta poslova vam se pruža već neko vreme. Niste imuni na nečije poslovne ponude, koliko ste u stanju da birate čime ćete se baviti. Ne morate da se dogovarate oko aranžmana na koje ste računali da ćete raditi u dogledno vreme, ali ne sami.

Ljubav: Imate čime da se pohvalite. Večernji izlazak vam je zagarantovan. Očekujte neočekivano ovaj put.

Zdravlje: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Posao koji nosi i pravne prilike na koje niste računali vam predstavlja problem. Možda budete morali da plaćate takse po skupljoj tarife ili porez, koji niste do sada izmirili. Budite obazrivi prema novcu koji trenutno posedujete.

Ljubav: Imate potrebu da se oslonite na partnera i da se opustite danas. Možda niste svesni koliko vam prija nečije društvo pa ćete pokušati da se solidno opustite.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam u lošoj funkciji.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc