devica-horoskop-ljubavni-mesec
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 8. maj 2016. godine

Ovan ne odustaje od svojih namera, Biku slede nove poslovne mogućnosti,  Blizancima loše finansije, Rak neorganizovan, Lav ima dobar dan, Devica napeta, Vagi slede iznenađenja, Škorpiji prija društvo, Strelac mora da se slobodi stega, Jarac treba da se opusti, Vodoliji treba više takta na poslu, a Ribama je potreban odmor. Ovo je današnji horoskop za danas 08.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate mogućnost da dobijete ugovor na koji možete da računate da će uroditi plodom ovaj put. Malo ste se umorili od poslova koji vam ne donose veći profit. Ukoliko se budete fokusirali na bitne segmente imaćete utrostručen finansijski priliv.

Ljubav: Kada su u pitanju partnerovo raspoloženje i vaše namere ovaj put mogu da se poklope. Nećete odustati od namere da se opustite.

Zdravlje: Problem sa pritiskom.

BIK

Posao: Postoji nada za nešto više ovaj put, kada su u pitanju poslovi vezani za polje inostranstva. Možda se budete opredelili na život na moru i rad na brodu. Prija vam mornarski život i nećete odustati sve dok ne budete imali solidnu zaradu.

Ljubav: Vaše emocije su na mestu, ali partner je pomalo loše raspoložen. Imali ste i lošijih situacija. Morate da se povinujete datoj situaciji.

Zdravlje: Morate da smanjite obroke.

horoskop-ljubavni-vaga-putovanja
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Vaš poslovni segment vam je pomalo dosadio trenutno i nemate nameru da menjate bez većeg angažovanja i ostalih kolega. Morate da se dovijete bolje poslovne prilike a ona vam se pruža trenutno. Bićete pomalo loše postavljeni kod finansija trenutno, jer se traže investiranje u vašem planu.

Ljubav: Imate čime da se pohvalite i nećete odustati od trenutne ideje na koju mislite. Želite da iznenadite partnera sa kojim ste odavno u vezi.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Preduzetnički duh, koji ne može ni danas da vas zaobiđe pravi vam loše vibracije u poslovnom portfoliju, koji morate da držite pod sopstvenim krilom. Ne morate da polažete računa za nečije propuste, koji vam se dešavaju trenutno, jer niste dovoljno organizovani.

Ljubav: Pomalo vas iritira odlaganje obaveza od kojih ne možete da pobegnete i da se opustite pored partnera koji vas čeka raširenih ruku.

Zdravlje: Stomak vam je slab.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share