Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. mart 2016. godine

Lav u ulozi Sunca, Ovan spreman za velike promene, Vaga u rutini, manje trzavice za Ribe, Devici život prolazi ispred nosa, Rak zatvoren, Škorpija kompromisna, Bik pred duplom šansom, Jarac blizu rešenja, podrška za Blizance, Vodolija srećno odmara, Strelac pakuje kofere. Ovo je horoskop za danas 06.03.2016.

OVAN

Posao: Spremni ste na velike promene od naredne sedmice. Prilika koja vam se nudi je odlična. Pokazaćete sve svoje veštine koje posedujete, jer ćete u suštini raditi nešto što što volite.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, ne morate da očajavate već se potrudite da odete na jedan odavno zakazani sastanak. Bićete srećni u onome što vam se bude desilo.

Zdravlje: Nemate probleme na ovom segmentu.

BIK

Posao: Otvara vam se nova poslovna šansa na koju ćete naići preko jedne muške osobe. Bićete zadvoljni onim što budete postigli bez obzira na ostatak problematike koju morate da pređete bez izuzetka.

Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam nešto više znači pa se spremite i na određene izazove koje ovaj segment nosi.

Zdravlje: Solidno.

dnevni-horoskop-akro-ljubav
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Razmislićete o novoj poslovnoj šansi. Prijatelji vas postiču na promenu koju ćete i sami inicirati na neki način. Bićete im zahvalni za ponude koje će vam izneti. U svakom slučaju imaćete jasne šanse na vidiku.

Ljubav: Na podršku partnera, u suštini, možete da računate. Budite dovoljno otvoreni u priči koju vodite.

Zdravlje: Većih tegoba nećete imati.

RAK

Posao: Ukoliko ste kojim slučajem student, imate dobru energiju koja vas bodri da učite i da se ne osvrćete za problemima koji su bili. Bićete podstaknuti nečijim stavom, kako biste mogli da rešite problem koji vas muči.

Ljubav: Ne dozvoljavate da vam priđe osoba koja vas voli. Smatrate da ne zavređuje vašu pažnju. Imate možda pogrešan utisak.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link