Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. mart 2016. godine

STRELAC

Posao: Polje inostranstva je široko otvorena kategorija. Preko jednog prijatelja možete da planirate put sa ciljem koji vam je odlična šansa. Inostranstvo je za vas jedno veliko plodno polje koje odavno već čekate.

Ljubav: Partner vam je pomalo problematičan u priči koju vodite. Uviđate isuviše velike mane koje vas navode da se opvremeno povučete iz priče koju imate.

Zdravlje: Isuviše ste statični pa bi bilo dobro došetate.

JARAC

Posao: Rešićete dosta problematičan stav između vas i kolega. Biće dovoljan jedan telefonski poziv. Uspećete da ostvarite kompromisno rešenje. U suštini blizu ste rešenja koje vas muči. Bili ste sigurni da ste na pravom putu, što se pokazalo tačnim.

Ljubav: Okruženi ste pozitivnim ljudima. Provešćete dan u krugu porodice pa ćete imati priliku da se dobro ispričate i vodite teme, koje do sada niste uzimali u obzir.

Zdravlje: Imate dovoljno energije.

horoskop-dnevni-ljubavni-lampioni
Pixabay.com

VODOLIJA

Posao: Ne započinjete ništa novo i imate oseećaj da je došao dan kada ćete se odmoriti i ispuniti sopstvene želje. Imate i svoja očekivanja, pa se ne može reći da se nećete dobro provesti, jedan sadržajno dobar dan ćete imati zasigurno.

Ljubav: Partner vam je najveća podrška u suštini. Imate odličan dan pred sobom, što se emocija tiče pa se slobodno opustite uz partnera koji vas ceni.

Zdravlje: Ponekad ste u minus fazi.

RIBE

Posao: Osećate da ste u dobrom fokusu. Nećete se dvoumiti oko nečega što ne zavređuje vašu pažnju. Bili ste u pravu što se određenih poslovnih segmenata tiče. Nešto ćete u suštini da odbacite.

Ljubav: Manje trzavice. Rasprave su nešto što nećete zaobići. Budite samo iskreni prema parneru koji vas još uvek voli.

Zdravlje: Dan ćete provesti u miru.

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link