Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. mart 2016. godine

LAV

Posao: Nećete se umarati nepotrebno, dosadnim rutinskim radnjama koje su vam nametnute na poslovnoj strani. Niste zadovoljni u većoj meri, ali nećete nikome prebacivati za sopstveni izbor.

Ljubav: Provodite dan sa porodicom. Imate osećaj da ste upravo vi pokretač mnogih stvari iz svog privatnog života. Vi ste isuviše jako Sunce koje želi da bude odlična podrška.

Zdravlje: Niste odavno bili kod zubara, planirajte tu posetu.

DEVICA

Posao: Stresne situacije, koje ste u proteklim danima imali vas sustižu. Imate osećaj da vam mnogo stvari promiče i da tempo života koji imate ne zavređuje posebnu pažnju. Budite sigurni u promenu koju budete željno isčekivali.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, Lav je odličan izbor. Imaćete dovoljno tema, koje će vas spojiti na jedan suptilniji način.

Zdravlje: Bolovi u stomaku su učestali.

horoskop-sreca-ringispil
Pixabay.com

VAGA

Posao: Posao kojim se bavite je pomalo statičan i na neki način ustaljena kategorija. Razmišljate o promeni na duže staze. Ne morate da se pravdate ako budete hteli da odete. Kolege će za vas imati razumevanja.

Ljubav: Isuviše ste zaljubljeni u svog partnera da ćete mu oprostiti sitne greške, koje inače nisu korektne prema vama. Imali ste sličnih situacija tako da nemate nameru da rasipate energiju na nepotrebne stvari.

Zdravlje: Udahnite život punim plućima.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša poslovna strana bi mogla da trpi zbog vašeg kašnjenja, pa ste inače mišljenja da ste na neki način isuviše lako shvatili problematiku, koja je pomalo složena u samoj postavci.

Ljubav: Pokušavate još malo sa kompromisima, ali ste na izmaku kontrole, koja vam ne dozvoljava da se skoncentrišete na suštinu problema. Problem će se još neko vreme krčkati.

Zdravlje: Mogući problem sa gornjom vilicom.

< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link