horoskop-za-danas-decembar
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. januar 2016. godine

Kod Vage malo poslovno zatišje, Devicu prožima nemir, Lav sklon svađi, a Jarac na meti Škorpije. Sreda je dan Merkura, a ovo je dnevni horoskop za 06.01. 2016 godine.

OVAN

Posao: Svojim pretpostavljenim ste više trn u oku nego što ste im na putu gde bi vas stimulisali. Nekome ste ozbiljna pretnja. Pazite šta kome pričate jer ćete samo teškoće imati kroz izgovorene reči. Nemojte se predavati i nemojte posustajati jer niko nije savršen pa ni vaši pretpostavljeni.

Ljubav: Nemate vremena za ljude koji su u nekoj vrsti konfuzije, treba vam neko ko iza izgovorene reči stoji doslovno.

Zdravlje: Migrene su možda najveći problem kod vas.

BIK

Posao: Niko nije savršen pa ni vi. Imajte razumevanja za svoje kolege koji nisu bili u stanju da završe deo posla na vreme. Isuviše ste očekivali, ali ono što ste dobili nije baš na zavidnom nivou. Neko je uspeo da vas iznervira, budite prilagodljivi situaciji u kojoj se nalazite.

Ljubav: Malo ste na svoju ruku i ne možete da se opustite. Budite malo blaži u priči sa svojim partnerom jer će vam se isplatiti na neki način.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Neko od vas debelo krije stvari i pravu poslovnu situaciju u kojoj se nalazite. Neko, naravno nema nameru da vam u oči kaže kako u suštini stvari stoje. Nemate razloga za paniku jer ovde jednostavno neko hoće da vas malo poštedi negativnog bilansa koji se po aspektima uviđa preko vašeg polja finansija.

Ljubav: Koliko volite toliko i dobijate. Možda ste isuviše zatvoreni za drugu stranu, a umete i sami da prebacite krivicu sa svojih leđa.

Zdravlje: Nemate većih zdravstvenih problema.

rak-horoskop
Pixabay.com

RAK

Posao: Vaša senzitivnost vam ne ide na ruku. Kolege vide vaše zalaganje ali i ne da će vam se trud isplatiti. Nemate puno izbora nego da se povinujete novonastaloj situaciji. Nemate ni izgovor jer jednostavno malo lošiji aspekti vam se manifestuju na polje finansija, a da vi tu niste krivi.

Ljubav: Neko nov se pojavljuje i ovo važi natočito za one koji su slobodni. Koliko budete bili otvorenog srca toliko ćete od druge strane i dobiti.

Zdravlje: Emotivno ste razdražljivi.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share