dnevni-horoskop-ljubav-cvece-trava
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 4. april 2016. godine

Ovan ubira plodove, Blizanci kolebljivi, Rak diplomata, Lav se ulenjio, Devica škrta na emocijama, Škorpija usamljena, Bik bez motiva, Vagi nove poslovne mogućnosti, Strelac u ljubavnim nesuglasicama, Jarcu pad imuniteta, Vodolija sreće željenu osobu, Ribi sitna rasprava sa parnerom. Ovo je današnji horoskop za 04.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Koliko ste uložili energije u prethodnom periodu, sada možete da ubirate plodove svog rada. Videćete jasno, koliko ste uspešni, pa ćete tim parametrima kasnije pokušati da dođete do boljih partija. Ponekad ste isuviše ambiciozni za aktivnosti koje sprovodite.

Ljubav: Niste potrošili realno poljupce kada je partner u pitanju. Ono što može da se desi, jesu intenzivnije emocije na koje niste računali u većoj meri.

Zdravlje: Nemate problematičnu situaciju kada je u pitanju vaše zdravlje.

BIK

Posao: Imali ste dovoljno vremena da se preorijentišete na nove poslovne šanse, ali vi još uvek tapkate u mestu. Potreban vam je jači motiv, kada je u pitanju zarada. Postavite ga sami, jer vi to najbolje umete.

Ljubav: Ne morate dan da provedete sami. Ukoliko nemate partnera pokušajte da se spremite za večernji izlazak, jer jedan Lav može da vam bude dobitna kombinacija.

Zdravlje: Pokušavate da se napunite pozitivnom energijom.

model-horoskop
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Oseća se vaša kolebljivost, kada je u pitanju poslovna šansa koja vam dolazi. Pokušavate da izvučete za sebe bolju korist od novih poslovnih aktivnosti, ali se uviđa vaša orijentisanost prema zadatku, koji trenutno radite. Ne volite rizik.

Ljubav: Ne morate da se odričete svog trenutnog statusa, kada je u pitanju partner koji je pomalo u drugom planu. Osećate da ste se ovaj put pomalo razdvojili.

Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

RAK

Posao: Kada je vaš privatni posao u pitanju, morate da obratite pažnju na svoje interese, koji se kose sa zakonima, pa vam nose malo lošije stanje u bilansu. Imate mnogo više troškova, koje ćete morati da evidentirate, kada je isplata u pitanju.

Ljubav: Partner koji je pomalo u svom svetu ne dopušta veliki komfor, kada su emocije u pitanju. Budite diplomatski raspoloženi danas.

Zdravlje: Solarni pleksus bi trebalo da jačate.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share