devica-horoskop-ljubavni-mesec
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 21. april 2016. godine

Ovan emotivan, Bik želi više, Blizanci u svom svetu, Rak se pretvara, Lav zatvoren, Devica ne odustaje, Vagu kritikuju, Škorpija fokusirana, Strelac zaljubljen, Jarac traži bolji posao, Vodolija entuzijastična, a Ribe flertuju. Ovo je današnji horoskop za 21.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Povoljan period pred vama, kada su u pitanju povećanje finansija i sam proces vašeg rada. Ne odustajete u suštini i nemate nameru da se žrtvujete, tek tako. Naplatićete svoj trud bez izuzetka.

Ljubav: Imate dovoljno udvarača pa se nećete truditi da se povremeno bavite emocijama u meri kao ranije. Sami ne možete da ostanete.

Zdravlje:  Zubobolja.

BIK

Posao: Niste se još osamostalili u pravcu u kome ste krenuli. Želite mnogo više i to je vaš najveći problem. Vaše vreme dolazi i nemate nameru, tek tako da odustanete od svog cilja. Imate dovoljno snage da izgurate ovaj put.

Ljubav: Vaše emocije su na mestu. Nemate nameru da se suzdržavate pred partnerom kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje:  Možete biti neraspoloženi.

dnevni-horoskop-ljubavni-sastav
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Pomalo ste u svom svetu. Imate odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo i nemate nameru da se snebivate, kada su promene u pitanju. Niste se dovoljno pripremili za neke konkretne pokušaje da dođete do svog cilja, ali ste bar na pravom putu.

Ljubav: Možda ste dovoljno upoznali osobu pored sebe da ne morate da glumite. U suštini pokazujete svoje pravo lice i taj stav vam prija.

Zdravlje:  Planirajte sistematski pregled.

RAK

Posao: Ne morate uvek da se pokazujete u najboljem svetlu. Ovaj put budite prirodniji i recite glasno svoje mišljenje, kada ste vi u pitanju. Ne morate da se družite sa ljudima koji vam ništa ne znače, jer nemate dovoljno energije da je tek tako trošite.

Ljubav: Ukoliko ste u braku pazite se iznenađenja, koja možete da imate usled neukusnog razgovora sa partnerom. Neko može da se naljuti i da okrene leđa.

Zdravlje:  Stomačni virus.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share