Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. februar 2016. godine

Škorpija pobeđuje intuicijom, Jarac vlada harizmom, saradnici Lavu okreću leđa, Ovan mudro investira, Vaga omiljena u društvu, Vodolija nezavisna, neprilike za Strelca, Bik se nameće kao lider, Devica na putu zaljubljenosti, Blizanci pod velom tajne, Rak dobija dan za flert, Ribe na dobitku. Ovo je horoskop za danas, 20.02.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate veća ulaganja ali i veće potrebe da se nešto konkretno  desi na ovom polju. Finansije su u redu i nećete imati manjak u kasi. Možete da načinite dobar potez ako budete mudro investirali. Bićete dovoljno skoncentrisani da ćete morati da se ponekad odmorite.

Ljubav: Osoba koja može da vam se pojavi imaće dovoljno naglašenog vatrenog elementa u sebi. Takva priroda vama u suštini i treba. Bićete dodatno podstaknuti celom simbolikom kojom ćete se baviti danas u vezi vaših emocija.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Sugeriše se strpljenje koje biste morali da imate na polju finansija, ali će priliv svakako doći. Nemojte da povlačite poteze koji nikome ne doprinose. Saradnici vas doslovno posmatraju pa se potrudite da ih fascinirate svojim stavom. Pokušajte da se postavite kao lider.

Ljubav: Više ćete razmišljati o osobi sa kojom ste davno bili u vezi nego što ćete tražiti nekoga novog za viđanje.

Zdravlje: Nemate većih problema.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Partneri su osobe koje vas dovoljno podržavaju. Ne morate da sumnjate u njihovo umeće, koje je već doprinelo tome da ste od ranije u odličnoj poslovnoj formi. Pokušajte da uspostavite simbiozu u poslovnoj priči kako bi dobili na vremenu koje je u vašem slučaju izuzetna resurs.

Ljubav: Nešto veliko se dešava, ali vi nećete da priznate i sve držite pod velom tajne. Aspekti Venere su odlični i možete očekivati slobodu pa i da se otkrije o kome često mislite.

Zdravlje: Stomačni problemi na psihosomatskoj osnovi.

RAK

Posao: Niste u mogućnosti da direktno ostvarite ono što ste zamislili osim ako ste spremni da se posavetujete u vezi aktivnosti koje bi eventualno sproveli. Saradnici vas cene i vi istom merom uzvraćate bez izuzetka. Nećete ponekada moći da odolite svojim emocijama, i one mogu da vas svakog trenutka nadvladaju.

Ljubav: Malo opuštanje nije na odmet. Bićete u prijatnom društvu sa osobom suprotnog pola. Dan je odličan za flert pa ga iskoristite, jer to zaslužujete.

Zdravlje: Bavite se sportom.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link