Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. februar 2016. godine

STRELAC

Posao: Imaćete nepriliku kroz polje finansija i nećete biti načisto sa onim što uviđate pa ste rešeni da nešto promenite na ovom segment. Neko je ovde neprijatno iznenađen i samim tim vuče celu situaciju na lošiju partiju koja može da se desi.

Ljubav: Ne očajavajte, jer vaših pet minuta samo što nije došlo. Imate osećaj da su se kockice dovoljno sklopile u vašu korist. Na redu je akcija.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

JARAC

Posao: Imate izuzetnu harizmu, pa ste spremni da dosta toga promenite i da se prilagodite situaciji u kojoj ste trenutno. Bićete prijatno iznenađeni na polju finansija. Imaćete nove ideje ali ćete sa njima sačekati neki period. Primarno danas nemate nameru da se posvetite onome što ste započeli.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.

Zdravlje: Niste u lošoj situaciji što se ovog polja tiče.

jarac-horoskop
Pixabay.com

VODOLIJA

Posao: Privatni biznis vam cveta. Finasijski ste nezavisni u svakom slučaju pa se ne žalite na situaciju koju imate, jer je prolaznog karaktera. Ne dozvolite spoljnim saradnicima da se puno mešaju u vaše poslovne knjige kako ne bi širili informacije protiv vaše koristi.

Ljubav: Voljena osoba može da ovaj put utiče nepovoljno na okolnosti koje ćete imati. Partner je nepopustljiv i tvrdoglav pa niste načisto sa njim. Ne razumete sujetu, pa ste spremni da se povučete iz cele priče.

Zdravlje: Imate problem sa bubrezima.

RIBE

Posao: Nije na odmet da se posavetujete sa svojim partnerima oko kolača koji treba da se podeli. Neko može ostati uskraćen za onaj deo koji vam se nudi. To zasigurno nećete biti vi. Oni koji zavise od vas mogu biti pomalo cinično raspoloženi jer ste se dovoljno dobro snašli.

Ljubav: Partner je pomalo licemeran. Nećete mu opraštati svaki put jer imate svoj stav. Sa pravom ga korite.

Zdravlje: Budite spokojni što ste ovog polja tiče.

Pročitajte horoskop za mart 2016.

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku